Шановні відвідувачі нашого Інтернет - сайту!

.....Вітаємо Вас і щиро дякуємо за виявлений інтерес до нашої організації. Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з найпотужніших у майже двохмільйонному профспілковому загалі освітян України.

.....Наш обласний комітет Профспілки опікується проблемами правового, соціально – економічного захисту членів профспілки, сприяє задоволенню їх духовних та культурних інтересів, організовує контроль за втіленням в галузі відповідних законів та законодавчих актів. Значна увага приділяється оздоровленню працівників, студентів, членів їх сімей.

.....Будемо раді, якщо інформація нашого сайту стане Вам у пригоді, допоможе вирішити назрілі питання. Закликаємо членів Профспілки до єдності та співпраці і запевняємо, що обласний комітет Профспілки завжди буде стояти на заваді порушень ваших прав і свобод.

Президія обкому Профспілки

Нове у фотоальбомі

Анонси

Вісті з профорганізацій

Профспілковий гімн

Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Контакти

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України

49000, м. Дніпро,

просп. Д. Яворницького, 93

Тел./факс: (056) 744-58-55

E-mail: profspilka.dnepr@ua.fm

Пошук

Друкe-mail

1559551027_snimok-2СПО об'єднань профспілок розглянув законопроект «Про внесення змін до Закону України «Про соціальний діалог в Україні» щодо участі громадськості у соціальному діалозі» (реєстр. № 10191) та не погодив його через намагання послабити позицію профспілок у соціальному діалозі.

 

У листі Голови СПО об’єднань профспілок Григорія Осового до Комітету ВР України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення зазначено, що відповідно до закону, соціальний діалог – це процес визначення та зближення позицій, досягнення спільних домовленостей та прийняття узгоджених рішень сторонами соціального діалогу, які представляють інтереси працівників, роботодавців та органів виконавчої влади і органів місцевого самоврядування.

Профспілки пропонують доопрацювати зазначений законопроект та врахувати те, що сторонами соціального діалогу протягом останнього часу напрацьовано низку пропозицій у т.ч. і щодо залучення громадськості до участі у соціальному діалозі на всіх рівнях.

 

 

Завантажити документ spo.pdf [116,03 Kb][23] Завантажити

 

 

 

За матеріалами ФПУ