Шановні відвідувачі нашого Інтернет - сайту!

.....Вітаємо Вас і щиро дякуємо за виявлений інтерес до нашої організації. Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з найпотужніших у майже двохмільйонному профспілковому загалі освітян України.

.....Наш обласний комітет Профспілки опікується проблемами правового, соціально – економічного захисту членів профспілки, сприяє задоволенню їх духовних та культурних інтересів, організовує контроль за втіленням в галузі відповідних законів та законодавчих актів. Значна увага приділяється оздоровленню працівників, студентів, членів їх сімей.

.....Будемо раді, якщо інформація нашого сайту стане Вам у пригоді, допоможе вирішити назрілі питання. Закликаємо членів Профспілки до єдності та співпраці і запевняємо, що обласний комітет Профспілки завжди буде стояти на заваді порушень ваших прав і свобод.

Президія обкому Профспілки

Нове у фотоальбомі

Анонси

Вісті з профорганізацій

Профспілковий гімн

Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Контакти

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України

49000, м. Дніпро,

просп. Д. Яворницького, 93

Тел./факс: (056) 744-58-55

E-mail: profspilka.dnepr@ua.fm

Пошук

Друкe-mail

N-00092022Усі ми віримо, що дуже скоро наша країна розквітне усіма барвами землі, бо настане найсвітліший день в її історії – день нашої перемоги!

Не дивлячись на складні умови сьогодення, всі заклади освіти готуються до нового навчального року, до проведення онлайн занять. Напередодні 1 вересня в Новомосковську відбулася традиційна серпнева педагогічна конференція, на якій були присутні керівники закладів освіти та представники міської влади. З сумом було відмічено, що на Дніпропетровщині під час війни пошкоджено або зруйновано 43 заклади освіти і, на превеликий жаль, 379 дітей в Україні вже ніколи не сядуть за парти. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих воїнів, дітей та цивільних громадян.

На педагогічній конференції було підведено підсумки минулого навчального року, який закінчувався в умовах воєнного стану. З перших днів війни колективи закладів освіти та Новомосковська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України стали на допомогу державі. В своїх доповідях начальник управління освіти Ірина Рябоконь та голова міськкому Профспілки Наталія Сергієнко відзначили високий рівень роботи міськкої організації Профспілки та надання нею потужної підтримки ЗСУ, теробороні, переселенцям. Профспілка продовжує стояти на захисті соціальних, правових та економічних проблем своїх членів.

Всі виступаючі дякували Збройним Силам України, нашим захисникам та захисницям за те, що ми маємо змогу жити, виховувати та навчати дітей. Тримаємо стрій! Підтримуємо фронт! Наближаємо перемогу разом!

 

N-010922_8275

N-020922

N-030922_8159

N-040922_2570

N-050922