Шановні відвідувачі нашого Інтернет - сайту!

.....Вітаємо Вас і щиро дякуємо за виявлений інтерес до нашої організації. Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з найпотужніших у майже двохмільйонному профспілковому загалі освітян України.

.....Наш обласний комітет Профспілки опікується проблемами правового, соціально – економічного захисту членів профспілки, сприяє задоволенню їх духовних та культурних інтересів, організовує контроль за втіленням в галузі відповідних законів та законодавчих актів. Значна увага приділяється оздоровленню працівників, студентів, членів їх сімей.

.....Будемо раді, якщо інформація нашого сайту стане Вам у пригоді, допоможе вирішити назрілі питання. Закликаємо членів Профспілки до єдності та співпраці і запевняємо, що обласний комітет Профспілки завжди буде стояти на заваді порушень ваших прав і свобод.

Президія обкому Профспілки

Нове у фотоальбомі

Анонси

Вісті з профорганізацій

Профспілковий гімн

Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Контакти

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України

49000, м. Дніпро,

просп. Д. Яворницького, 93

Тел./факс: (056) 744-58-55

E-mail: profspilka.dnepr@ua.fm

Пошук

Друкe-mail

1623651873_dti1-001-of-001Головний санітарний лікар видав постанову про протиепідемічні заходи в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку на період карантину. З ними можна ознайомитися на сайті Міністерства охорони здоров’я України.

Документ визначає перелік протиепідемічних заходів, яких мають додержуватись суб’єкти, що відповідальні за влаштування та утримання зазначених закладів.

Зокрема, дитячим таборам рекомендовано організовувати прийом дітей, які проживають в межах регіону, де розташовано заклад.

Прийом дітей до табору має відбуватись за наявності довідки про відсутність контакту з інфекційними хворими, виданої не пізніше, ніж за 3 дні до заїзду.

Також закладам відпочинку рекомендовано організовувати щоденний температурний скринінг дітей.

Допуск до роботи персоналу має здійснюватися за умови використання засобів індивідуального захисту.

Вхід та перебування батьків в закладі також дозволятиметься за умови використання респіраторів або захисних масок.

Основні пункти, про які необхідно пам’ятати батькам:

  • Діти, які не пройшли медогляд та не мають медичної довідки форми 079/о, не допускаються до закладів відпочинку.
  • Постійний температурний скринінг. Діти з температурою понад 37,2 ºС не мають допускатися до закладу.
  • У разі виявлення в дитини підвищеної температури в закладі, вона підлягає негайній ізоляції, після чого або госпіталізується, або передається батькам для повернення її додому.
  • Забороняються багаторазові тканинні рушники для витирання рук та м’які іграшки.

Забороняється відвідувати дітей батькам чи особам, які їх заміняють. Водночас, цей же документ дозволяє присутність батьків у закладі відпочинку, якщо вони прибули задля реалізації своїх законних прав.

 

За матеріалами – Нова українська школа