Шановні відвідувачі нашого Інтернет - сайту!

.....Вітаємо Вас і щиро дякуємо за виявлений інтерес до нашої організації. Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з найпотужніших у майже двохмільйонному профспілковому загалі освітян України.

.....Наш обласний комітет Профспілки опікується проблемами правового, соціально – економічного захисту членів профспілки, сприяє задоволенню їх духовних та культурних інтересів, організовує контроль за втіленням в галузі відповідних законів та законодавчих актів. Значна увага приділяється оздоровленню працівників, студентів, членів їх сімей.

.....Будемо раді, якщо інформація нашого сайту стане Вам у пригоді, допоможе вирішити назрілі питання. Закликаємо членів Профспілки до єдності та співпраці і запевняємо, що обласний комітет Профспілки завжди буде стояти на заваді порушень ваших прав і свобод.

Президія обкому Профспілки

Нове у фотоальбомі

Анонси

Вісті з профорганізацій

Профспілковий гімн

Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Контакти

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України

49000, м. Дніпро,

просп. Д. Яворницького, 93

Тел./факс: (056) 744-58-55

E-mail: profspilka.dnepr@ua.fm

Пошук

Друкe-mail

p_000621_36324 червня 2021 року відбулося розширене виїзне засідання президії обкому Профспілки працівників освіти і науки України. Одним з питань порядку денного засідання було організація та проведення оздоровлення членів Профспілки та їх дітей влітку 2021 року.

Члени президії ознайомились зі станом підготовки до оздоровчої зміни дитячого заміського оздоровчого табору «Лісова казка». Увагу присутніх було зосереджено на заходах щодо гарантування безпечного перебування дітей у таборі. Відмічено, що табір належним чином обладнано системами сигналізації та оповіщення про пожежу, усіма засобами пожежогасіння, системою блискавкозахисту, знаками пожежної безпеки. Голова обкому Профспілки Сергій Козорог акцентував увагу на проблемних питаннях, які виникають при підготовці табору. Оперативно було прийнято рішення про проведення невідкладних ремонтних робіт. Членів президії поінформовано про встановлені норми та вимоги проведення оздоровлення дітей в умовах ковідної інфекції. Питання про розподіл путівок у табір «Лісова казка» перенесено на наступне засідання президії.

Також члени президії ознайомились з умовами проживання, лікувальною базою «Санаторію «Курорт Орлівщина».

p_0106213630

p_0206213651

p_030621_3654

p_040621_3656