Шановні відвідувачі нашого Інтернет - сайту!

.....Вітаємо Вас і щиро дякуємо за виявлений інтерес до нашої організації. Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з найпотужніших у майже двохмільйонному профспілковому загалі освітян України.

.....Наш обласний комітет Профспілки опікується проблемами правового, соціально – економічного захисту членів профспілки, сприяє задоволенню їх духовних та культурних інтересів, організовує контроль за втіленням в галузі відповідних законів та законодавчих актів. Значна увага приділяється оздоровленню працівників, студентів, членів їх сімей.

.....Будемо раді, якщо інформація нашого сайту стане Вам у пригоді, допоможе вирішити назрілі питання. Закликаємо членів Профспілки до єдності та співпраці і запевняємо, що обласний комітет Профспілки завжди буде стояти на заваді порушень ваших прав і свобод.

Президія обкому Профспілки

Нове у фотоальбомі

Анонси

Вісті з профорганізацій

Профспілковий гімн

Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Контакти

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України

49000, м. Дніпро,

просп. Д. Яворницького, 93

Тел./факс: (056) 744-58-55

E-mail: profspilka.dnepr@ua.fm

Пошук

Друкe-mail

k_000320

26 лютого 2020 року обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України провів виїзний семінар.

«День обласного комітету Профспілки» для профспілкового активу та адміністрації закладів та установ освіти м. Кам’янського. У семінарі приймали участь Козорог Сергій Борисович - в.о. голови Дніпропетровської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України; Нечипоренко Ілона Андріївна - головний фахівець з соціально-економічних питань обкому Профспілки; Швець Андрій Русланович – юрисконсульт обкому Профспілки; Константинова Ірина Ігорівна - головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, застрахованих осіб, зайнятість, працевлаштування інвалідів та з питань дитячої праці у Дніпровському регіоні; Ярко Наталія Юріївна - головний державний інспектор відділу питань додержання законодавства про працю у Кам’янському регіоні управління з питань праці Відкрив семінар в.о. голови обласної організації Профспілки Сергій Козорог . Він окреслив низку питань, які будуть розглядатимуться та висловив вдячність голові Кам’янської міської організації Профспілки Ірині Небосенко за допомогу в організації семінару і за сприяння у його проведенні.

Унеможливлення конфліктів з обов’язковим дотриманням трудового законодавства в закладах освіти міста - головне питання семінару. Також під час заходу були обговорені новини профспілкового руху щодо забезпечення соціально-економічного захисту освітян, зміцнення профспілкової єдності та солідарності, посилення інформаційної роботи.

Фахівцями обласного комітету Профспілки підготовлено методичну збірку на допомогу профспілковому активу з питань дотримання законодавства про освіту в частині забезпечення трудових, соціально-економічних прав та інтересів працівників освіти у здійсненні громадського контролю за додержанням законодавства про працю, соціальне забезпечення працівників освіти.

Захід пройшов фахово і компетентно.

 

k_010320

k_0202320

k_030320

k_040320