Шановні відвідувачі нашого Інтернет - сайту!

.....Вітаємо Вас і щиро дякуємо за виявлений інтерес до нашої організації. Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з найпотужніших у майже двохмільйонному профспілковому загалі освітян України.

.....Наш обласний комітет Профспілки опікується проблемами правового, соціально – економічного захисту членів профспілки, сприяє задоволенню їх духовних та культурних інтересів, організовує контроль за втіленням в галузі відповідних законів та законодавчих актів. Значна увага приділяється оздоровленню працівників, студентів, членів їх сімей.

.....Будемо раді, якщо інформація нашого сайту стане Вам у пригоді, допоможе вирішити назрілі питання. Закликаємо членів Профспілки до єдності та співпраці і запевняємо, що обласний комітет Профспілки завжди буде стояти на заваді порушень ваших прав і свобод.

Президія обкому Профспілки

Нове у фотоальбомі

Анонси

Вісті з профорганізацій

Профспілковий гімн

Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Контакти

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України

49000, м. Дніпро,

просп. Д. Яворницького, 93

Тел./факс: (056) 744-58-55

E-mail: profspilka.dnepr@ua.fm

Пошук

Друкe-mail

zv_001219На початку грудня 2019 року в.о. голови обласної організації Профспілки Сергій Козорог , з метою ознайомлення матеріально-технічного забезпечення навчально-виховного процесу, побував у Комунальному вищому навчальному закладі «Жовтоводський педагогічний коледж» Дніпропетровської обласної ради.

Він зустрівся з директором коледжу Канівець Світланою Станіславівною, педагогічним колективом Жовтоводського педагогічного коледжу, поспілкувався з головою профспілкової організації Пожималовою Іриною Анатоліївною.

Педагогічний колектив закладу – це колектив однодумців, який успішно формує творчі особистості студентів, формує професійні компетентності майбутніх педагогів. Адміністрацією закладу вирішені питання соціального захисту працівників і студентів. Педагогічний процес має відповідне навчально-методичне забезпечення.

Коледж має власну матеріальну базу: навчальний корпус і гуртожиток сучасний кабінет інформатики, кабінет психоемоційного розвантаження, є спортивна та актова зали, бібліотека, читальний зал. В коледжі забезпечені оптимальні умови для самостійної роботи студентів. Адміністрація коледжу постійно працює над покращенням умов навчання та проживання в гуртожитку.

Результатом творчої співпраці викладачів і студентів є їх участь і перемога в обласних і регіональних олімпіадах і конкурсах.

Сергій Козорог відмітив високий рівень співпраці між адміністрацією та профспілковою організацією коледжу. Первинна профспілкова організація об'єднує 360 членів Профспілки. Профспілковим членством охоплено майже 100% працюючих та 100% студентів. Профспілковий комітет є виразником та захисником законних прав та інтересів коллективу. Профспілковою організацією коледжу, її головою вживаються всі заходи для забезпечення реалізації державних гарантій фінансового забезпечення галузі освіти, дотримання законодавчо встановленого рівня оплати праці працівників, створення в закладі належних умов для роботи, недопущення погіршення умов та оплати праці.

Під час жвавого спілкування були обговоренні питання, які турбують працівників освіти закладів вищої освіти.

 

zv_021219

zv_031219

zv_041219