Шановні відвідувачі нашого Інтернет - сайту!

.....Вітаємо Вас і щиро дякуємо за виявлений інтерес до нашої організації. Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з найпотужніших у майже двохмільйонному профспілковому загалі освітян України.

.....Наш обласний комітет Профспілки опікується проблемами правового, соціально – економічного захисту членів профспілки, сприяє задоволенню їх духовних та культурних інтересів, організовує контроль за втіленням в галузі відповідних законів та законодавчих актів. Значна увага приділяється оздоровленню працівників, студентів, членів їх сімей.

.....Будемо раді, якщо інформація нашого сайту стане Вам у пригоді, допоможе вирішити назрілі питання. Закликаємо членів Профспілки до єдності та співпраці і запевняємо, що обласний комітет Профспілки завжди буде стояти на заваді порушень ваших прав і свобод.

Президія обкому Профспілки

Нове у фотоальбомі

Анонси

Вісті з профорганізацій

Профспілковий гімн

Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Контакти

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України

49000, м. Дніпро,

просп. Д. Яворницького, 93

Тел./факс: (056) 744-58-55

E-mail: profspilka.dnepr@ua.fm

Пошук

Друкe-mail

Z_00_3210За традицією на початку лютого в Будинку профспілок було урочисто відзначено 28-річчя створення у новому форматі Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок. Декларація про його створення та перехід на нові принципи діяльності було прийнято у лютому 1991 року.

Загалом же історія цього міжгалузевого профцентру нараховує вже 113 років. Сьогодні він об’єднує 33 галузеві членські організації, близько півмільйона трудящих і є одним з найчисельніших та найактивніших в Україні.

Привітавши всіх з цією датою, голова облпрофцентру Віталій Дубіль відзначив, що, незважаючи на всі труднощі, профцентру вдалося зберегти єдність і націленість на вирішення найбільш гострих питань, які турбують трудові колективи та членів профспілок. У цій роботі він плідно співпрацює з органами влади і роботодавцями. Зокрема, з Федерацією організацій роботодавців, Дніпропетровською Торгово-промисловою палатою.

Все це дозволило минулого року досягти в області певного зростання обсягів виробництва і рівня оплати праці, зменшення безробіття. Але попереду ще багато невирішених питань, над якими доведеться працювати, щоб забезпечити гідний рівень життя людей. Вже цього року президія облпрофцентру провела цілу низку заходів з найважливіших питань – підтримки вітчизняного виробника, налагодження взаємодії з Держінспекцією праці, захисту пенсійних та соціальних інтересів людей. І важливо всім профспілковим ланкам не збавляти взятих темпів.

Дуже символічно, що саме в цей святковий день відбулося й нагородження кращих профспілкових працівників та активістів – лауреатів конкурсів серед молодих профспілкових лідерів та «Профспілкова Ніка-2019» - серед кращих передплатників газети «Позиція».

Дніпропетровська обласна організація Профспілки достойно представила своїх активних учасників конкурсів. Серед молодіх лідерів - лауреат конкурсу голова первинної профспілкової організації комунального закладу освіти «Межівська ЗШ I-III ступенів №1» Межівської селищної ради» Скочко Сергій Федосійович. Переможці і лауреати конкурсу на кращу передплату газети «Позиція»:

Виборова Світлана Євгеніївна - голова Новокодацької районної організації профспілки працівників освіти і науки;

Грищенко Надія Іванівна - голова Дніпропетровської районної організації профспілки працівників освіти і науки;

Сиволоб Володимир Миколайович - голова Солонянської районної організації профспілки працівників освіти і науки,

Кузьменко Еліна Петрівна - голова Самарської районної організації профспілки працівників освіти і науки;

Ткачук Олександр Леонідович - голова Томаківської районної організації профспілки працівників освіти і науки.

Вітаємо переможців!

 

z_013197

Z-02IMG_3198

Z_03IMG_3202Z_04_IMG_3203

Z_05IMG_3206

Z_06_3207

Z_07IMG_3212