Шановні відвідувачі нашого Інтернет - сайту!

.....Вітаємо Вас і щиро дякуємо за виявлений інтерес до нашої організації. Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з найпотужніших у майже двохмільйонному профспілковому загалі освітян України.

.....Наш обласний комітет Профспілки опікується проблемами правового, соціально – економічного захисту членів профспілки, сприяє задоволенню їх духовних та культурних інтересів, організовує контроль за втіленням в галузі відповідних законів та законодавчих актів. Значна увага приділяється оздоровленню працівників, студентів, членів їх сімей.

.....Будемо раді, якщо інформація нашого сайту стане Вам у пригоді, допоможе вирішити назрілі питання. Закликаємо членів Профспілки до єдності та співпраці і запевняємо, що обласний комітет Профспілки завжди буде стояти на заваді порушень ваших прав і свобод.

Президія обкому Профспілки

Нове у фотоальбомі

Анонси

Вісті з профорганізацій

Профспілковий гімн

Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Контакти

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України

49000, м. Дніпро,

просп. Д. Яворницького, 93

Тел./факс: (056) 744-58-55

E-mail: profspilka.dnepr@ua.fm

Пошук

Друкe-mail

1455862873_narada-036-of-07818 лютого 2016 року у Києві відбулася зустріч лідерів первинних профспілкових організацій студентів із керівництвом Федерації профспілок України.

У роботі заходу взяли участь лідери студентства Харкова, Вінниці та Києва, Голова ФПУ Григорій Осовий, Голова Профспілки працівників освіти і науки України Георгій Труханов, представники центральних комітетів профспілок торгівлі, культури, медичних працівників, авіабудівників, річкового траспорту та рибного господарства.

Метою зустрічі стало обговорення ситуації навколо законопроекту № 3474 «Про внесення змін до Закону України «Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності» (щодо діяльності студентських профспілок)» та розгортання у ЗМІ брудної інформаційної кампанії, спрямованої на штучне протиставлення громадських студентських самоврядних організацій у вищих навчальних закладах, яка підігрівається посадовцями владних структур.

На зустрічі було наголошено, що таке протиставлення самоврядних організацій у вищих навчальних закладах відволікає студентів від реальних проблем сьогодення – підняття стипендії до рівня прожиткового мінімуму, її індексація, гуртожитки, їх будівництво та ремонти, захист прав соціально-вразливих категорій та студентів-переселенців, змістовне дозвілля і головне – якість освіти загалом.

Що саме обирати – вирішувати студентам згуртуватися навколо вирішення проблем молоді та відстоювання їх права на якісну освіту й краще життя чи розводити чвари і вестися на відверті маніпуляції влади.

 

 

Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України