Шановні відвідувачі нашого Інтернет - сайту!

.....Вітаємо Вас і щиро дякуємо за виявлений інтерес до нашої організації. Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з найпотужніших у майже двохмільйонному профспілковому загалі освітян України.

.....Наш обласний комітет Профспілки опікується проблемами правового, соціально – економічного захисту членів профспілки, сприяє задоволенню їх духовних та культурних інтересів, організовує контроль за втіленням в галузі відповідних законів та законодавчих актів. Значна увага приділяється оздоровленню працівників, студентів, членів їх сімей.

.....Будемо раді, якщо інформація нашого сайту стане Вам у пригоді, допоможе вирішити назрілі питання. Закликаємо членів Профспілки до єдності та співпраці і запевняємо, що обласний комітет Профспілки завжди буде стояти на заваді порушень ваших прав і свобод.

Президія обкому Профспілки

Нове у фотоальбомі

Анонси

Вісті з профорганізацій

Профспілковий гімн

Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Контакти

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України

49000, м. Дніпро,

просп. Д. Яворницького, 93

Тел./факс: (056) 744-58-55

E-mail: profspilka.dnepr@ua.fm

Пошук

Друкe-mail

1432894731_872add8e101d41f8eeb09b44884639a0Для того, щоб українські вчителі, які у кінці травня йдуть у тривалі літні відпустки, отримали свої відпускні вчасно, Міністерство фінансів наблизило, тобто перенесло у часі на більш близький період, видатки на освітню субвенцію.

Відповідні додаткові видатки у розмірі 964,8 млн. гривень, що мали бути здійснені на протязі літніх місяців, на доручення Кабінету міністрів було призначено на травень поточного року. У свою чергу, Державне Казначейство України вже профінансувало ці виплати.

Наразі питання отримання цих виплат освітянами залежатиме від місцевих органів влади. Вони мають в першочерговому порядку забезпечити спрямування наближених коштів на виплату заробітної плати, відпускних та матеріальної допомоги на оздоровлення педагогічним працівникам.

Також у червні Міністерство фінансів перерахує на виплату освітянам подвійний розмір місячної субвенції загальним обсягом 6,6 млрд гривень.

Перерахування буде здійснено рівними частинами 2 та 11 червня.

 

За матеріалами офіційного сайту Мінфіну