Шановні відвідувачі нашого Інтернет - сайту!

.....Вітаємо Вас і щиро дякуємо за виявлений інтерес до нашої організації. Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з найпотужніших у майже двохмільйонному профспілковому загалі освітян України.

.....Наш обласний комітет Профспілки опікується проблемами правового, соціально – економічного захисту членів профспілки, сприяє задоволенню їх духовних та культурних інтересів, організовує контроль за втіленням в галузі відповідних законів та законодавчих актів. Значна увага приділяється оздоровленню працівників, студентів, членів їх сімей.

.....Будемо раді, якщо інформація нашого сайту стане Вам у пригоді, допоможе вирішити назрілі питання. Закликаємо членів Профспілки до єдності та співпраці і запевняємо, що обласний комітет Профспілки завжди буде стояти на заваді порушень ваших прав і свобод.

Президія обкому Профспілки

Нове у фотоальбомі

Анонси

Вісті з профорганізацій

Профспілковий гімн

Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Контакти

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України

49000, м. Дніпро,

просп. Д. Яворницького, 93

Тел./факс: (056) 744-58-55

E-mail: profspilka.dnepr@ua.fm

Пошук

Друкe-mail

tom_glЛітнє оздоровлення у Томаківському районі для працівників закладів і учителів освіти крім традиційного санітарного лікування в регіоні (8 чоловік) та дитячого оздоровлення в ДОТ «Лісова казка», було заповнене ще й відпочинком і лікуванням членів спілки та їх родин у м. Євпаторія. Цей вид відпочинку традиційно проводиться районним комітетом профспілки працівників освіти разом з районним профспілки працівників агропромислового комплексу (голова РК – Літвінов В.М.).

Але найбільше заявок на відпочинок поступило в райком від освітян, що бажали б оздоровитися в смт Кирилівка разом із членами сімей.

Оздоровленням було охоплено майже 130 членів профспілки та членів їх сімей. Крім оздоровлення, відпочинку і лікування, працівники спілкувалися, товаришували сім’ями, разом пізнавали рідний край – Україну, збагатилися і духовно, і фізично. А найголовніше, що було задоволено усі заявки членів спілки на оздоровлення влітку 2012 року, на що затрачено більше ніж 60 тис. грн.

Отже, районний комітет профспілки виконав своє завдання по оздоровленню разом із відділом освіти, щоб працівники-освітяни та члени їх родин зустріли навчальний рік у хорошому фізичному і психологічному стані, були і здоровими і витривалими для нелегкої освітянської праці по вихованню і навчанню майбутнього України.

 

Голова Томаківського районного

комітету Профспілки працівників

освіти і науки України Ткачук О.Л

tom_1