Шановні відвідувачі нашого Інтернет - сайту!

.....Вітаємо Вас і щиро дякуємо за виявлений інтерес до нашої організації. Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з найпотужніших у майже двохмільйонному профспілковому загалі освітян України.

.....Наш обласний комітет Профспілки опікується проблемами правового, соціально – економічного захисту членів профспілки, сприяє задоволенню їх духовних та культурних інтересів, організовує контроль за втіленням в галузі відповідних законів та законодавчих актів. Значна увага приділяється оздоровленню працівників, студентів, членів їх сімей.

.....Будемо раді, якщо інформація нашого сайту стане Вам у пригоді, допоможе вирішити назрілі питання. Закликаємо членів Профспілки до єдності та співпраці і запевняємо, що обласний комітет Профспілки завжди буде стояти на заваді порушень ваших прав і свобод.

Президія обкому Профспілки

Нове у фотоальбомі

Анонси

Вісті з профорганізацій

Профспілковий гімн

Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Контакти

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України

49000, м. Дніпро,

просп. Д. Яворницького, 93

Тел./факс: (056) 744-58-55

E-mail: profspilka.dnepr@ua.fm

Пошук

Друкe-mail


IMG-468fc2c3f02d63_300Первинна профспілкова організація ліцею № 18 м. Новомосковська, члени міської організації Профспілки працівників освіти та науки України, звертається зі словами вдячності до обласної організації Профспілки  за можливість провести святковий день, День працівників освіти, на базі дитячого заміського оздоровчого абору  «Лісова казка». Завдяки вам, наш колектив чудово провів свято в неформальній обстановці. Ми були приємно вражені змінами з благоустрою, що відбуваються на території табору. На згадку про перебування в таборі ми висадили дерева горобини. Дякуємо за все, що ви робите для оздоровлення наших дітей, для комфортної роботи та відпочинку членів профспілки.

 

Голова міської організації Наталія Сергієнко

Профспілки працівників

освіти і науки України

Голова первинної профспілкової Наталія Скоркіна

організації ліцею № 18

 

IMG-468fc2c3f02d63_400

IMG-2558a2d47a0f2e_400

IMG-49bac33ac_400

IMG-b40d3c13db44fac_400

IMG-692909636571_400