Шановні відвідувачі нашого Інтернет - сайту!

.....Вітаємо Вас і щиро дякуємо за виявлений інтерес до нашої організації. Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з найпотужніших у майже двохмільйонному профспілковому загалі освітян України.

.....Наш обласний комітет Профспілки опікується проблемами правового, соціально – економічного захисту членів профспілки, сприяє задоволенню їх духовних та культурних інтересів, організовує контроль за втіленням в галузі відповідних законів та законодавчих актів. Значна увага приділяється оздоровленню працівників, студентів, членів їх сімей.

.....Будемо раді, якщо інформація нашого сайту стане Вам у пригоді, допоможе вирішити назрілі питання. Закликаємо членів Профспілки до єдності та співпраці і запевняємо, що обласний комітет Профспілки завжди буде стояти на заваді порушень ваших прав і свобод.

Президія обкому Профспілки

Нове у фотоальбомі

Анонси

Вісті з профорганізацій

Профспілковий гімн

Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Контакти

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України

49000, м. Дніпро,

просп. Д. Яворницького, 93

Тел./факс: (056) 744-58-55

E-mail: profspilka.dnepr@ua.fm

Пошук

Друкe-mail

DSC_6769_300Новомосковська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України вітає всіх колег з професійним святом – Днем працівників освіти!

З нагоди свята в міськвиконкомі відбулися урочистості, на які були запрошені директори загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів, завідувачі дошкільних навчальних закладів, учителі, вихователі. В своїй вітальній промові до всієї освітянської громади звернувся секретар міської ради Володимир Арутюнов, який сказав, що своїми мудрими порадами, чуйним ставленням та справедливими настановами педагоги допомагають дітям долати непростий шлях осягнення знань.

Також він подякував за те, що вони навчають, мотивують, формують та завжди підтримують підростаюче покоління. З вітальним словом до всіх присутніх звернулася голова Новомосковської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Наталія Сергієнко. Вона подякувала колегам за професіоналізм, витримку, терпіння, за любов до обраної справи, самовідданість і багатство душі. На честь винуватців свята звучали вітальні слова від заступниці міського голови Ольги Тихонової, начальниці управління освіти Ірини Рябоконь, які виразили захоплення майстерністю педагогів міста, які вчать розпізнавати добро і зло, щирість і підступність, багатство душі і духовну бідність, вчать пізнавати себе, привчають мислити, аналізувати життєві ситуації, бути співчутливими, милосердними. Вчать бути особистістю. Особливі слова вдячності були сказані на адресу ветеранів педагогічної праці, які є безцінною скарбницею знань нашої освіти. Кращі педагоги були відмічені подяками міської ради та грамотами управління освіти. Дитячі колективи створили святковий настрій та подарували свої таланти.

Дорогі колеги! Хай ніколи не міліє ваш життєвий запал! Зі святом вас, з Днем працівників освіти!

DSC_6789_400

_1_400

_400

_1_400

____400