Шановні відвідувачі нашого Інтернет - сайту!

.....Вітаємо Вас і щиро дякуємо за виявлений інтерес до нашої організації. Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з найпотужніших у майже двохмільйонному профспілковому загалі освітян України.

.....Наш обласний комітет Профспілки опікується проблемами правового, соціально – економічного захисту членів профспілки, сприяє задоволенню їх духовних та культурних інтересів, організовує контроль за втіленням в галузі відповідних законів та законодавчих актів. Значна увага приділяється оздоровленню працівників, студентів, членів їх сімей.

.....Будемо раді, якщо інформація нашого сайту стане Вам у пригоді, допоможе вирішити назрілі питання. Закликаємо членів Профспілки до єдності та співпраці і запевняємо, що обласний комітет Профспілки завжди буде стояти на заваді порушень ваших прав і свобод.

Президія обкому Профспілки

Нове у фотоальбомі

Анонси

Вісті з профорганізацій

Профспілковий гімн

Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Контакти

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України

49000, м. Дніпро,

просп. Д. Яворницького, 93

Тел./факс: (056) 744-58-55

E-mail: profspilka.dnepr@ua.fm

Пошук

Друкe-mail

MT_000921«За той рекой, за той березкой, стоял тогда косматый лес. За той зарей, за той полоской, спустилась ночь, а день исчез…». Саме пісня «За той рекой» у виконанні легендарної рок-групи «Карнавал» та його лідера Олександра Барикіна невипадково стала своєрідним «гімном освітянського спортивного туризму», яка вкотре запросила та сповістила про початок цьогорічного територіального спортивно-туристичного зльоту. То ж, в рамках проведення Дня фізичної культури і спорту, Всесвітнього дня туризму та пам’яті профспілкового лідера освітян Магдалинівщини Івочки В.М. 24 та 25 вересня 2021 року зібралися освітяни-туристи – ті, хто не байдужий до здорового способу життя. Як і в попередні роки, цей захід проводився з метою виконання соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту, подальшої пропаганди та популяризації спортивного туризму серед працівників освіти, перевірки та підвищення рівня технічної та тактичної майстерності спортсменів-туристів, формування знань, вмінь та навичок виживання в складних природних умовах, сприяння підвищенню безпеки і охорони навколишнього середовища, покращення фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи в освітніх закладах, виявлення кращих спортсменів та команд для підготовки та участі в обласних та Всеукраїнських змаганнях.

Цьогорічний туристський зліт зібрав дружні колективи 9 закладів та установ освіти, з них 6 команд, що входять до структурного складу Магдалинівської територіальної організації Профспілки працівників освіти і науки України (далі – Магдалинівська ТОП освіти): Дмухайлівського ліцею (Чернеччинська сільська ОТГ); Магдалинівського ліцею, Почино-Софіївського ліцею (Магдалинівська селищна ОТГ); Личківського ліцею, Бузівської гімназії Личківського ліцею, Личківського ЗДО (Личківська сільська ОТГ). Гостьовий склад в цьому році представляли збірні команди освітян Магдалинівського ПТУ-88, КЗВО «Дніпровська академія неперервної освіти» ДОР» (далі – КЗВО «ДАНО» ДОР») та м. Тернівки.

На урочистому відкритті зі словами привітання до присутніх звернулися Руденко І.П., голова Магдалинівської ТОП освіти; Сільман Н.С., голова Чернеччинської сільської ради; Коваль О.І., начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Чернеччинської сільської ради; Попович Н.О., начальник відділу освіти Магдалинівської селищної ради; Гончарук О.А., начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Личківської сільської ради; Козорог С.Б., голова Дніпропетровської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України, які побажали всім присутнім з нагоди свята Дня фізичної культури і спорту, Всесвітнього дня туризму здоров’я, миру, щастя, добра, творчих здобутків на професійній ниві, соціальних гарантій та туристського настрою. У виступі ватажка туристського братерства всіх часів і народів «Дім Дімича» (Синиця Д.Д.), крім привітань та побажань до всіх освітян-туристів, відбулася презентація книги за його авторством «Гаврик» та урочисте вручення по примірнику книги представникам команд-учасниць змагань.

Хвилиною мовчання було вшановано сьому річницю світлої пам’яті про Володимира Максимовича Івочки, колишнього голови Магдалинівської РО Профспілки працівників освіти і науки України та всіх наставників, колег, друзів, яких немає поряд з нами. Царство їм небесне!

Після проведеного жеребкування, за участю головного секретаря змагань Мамедової В.С. (Приорільська гімназія Личківського ліцею) та представників команд, розпочалися VІІІ територіальні змагання зі спортивного туризму пам’яті Івочки В.М. Дводенна програма змагань включала 6 видів програми: «Естафета «Орієнтування в спортивному лабіринті», «Естафета «Смуга перешкод», «Естафета «Туристські навички», «Дартс» й два конкурсних види – «Кашовари» та «Художня самодіяльність».

Переможцями та призерами цьогорічних змагань по видах програми стали:

- «Естафета «Орієнтування в спортивному лабіринті»:

І-е місце – Магдалинівський ліцей;

ІІ-е місце – м. Тернівка;

ІІІ-є місце – Личківський ЗДО;

– КЗВО «ДАНО» ДОР»;

- «Естафета «Смуга перешкод»:

І-е місце – м. Тернівка;

ІІ-е місце – Личківський ліцей;

ІІІ-є місце – Дмухайлівський ліцей;

- «Естафета туристських навичок»:

І-е місце – Почино-Софіївський ліцей;

ІІ-е місце – КЗВО «ДАНО» ДОР»;

ІІІ-є місце – Магдалинівське ПТУ-88;

- «Дартс»:

І-е місце – м. Тернівка;

ІІ-е місце – КЗВО «ДАНО» ДОР»;

ІІІ-є місце – Почино-Софіївський ліцей;

- «Конкурс кашоварів»:

І-е місце – Магдалинівський ліцей, Магдалинівське ПТУ-88, КЗВО «ДАНО» ДОР»;

ІІ-е місце – Почино-Софіївський ліцей, Личківський ліцей, Бузівська гімназія Личківського ліцею;

ІІІ-є місце – Дмухайлівський ліцей, Личківський ЗДО, м. Тернівка;

- «Конкурс художньої самодіяльності»:

І-е місце – Магдалинівський ліцей, Дмухайлівський ліцей, Магдалинівське ПТУ-88;

ІІ-е місце – Почино-Софіївський ліцей, КЗВО «ДАНО» ДОР», м. Тернівка;

ІІІ-є місце – Личківський ліцей, Бузівська гімназія Личківського ліцею, Личківський ЗДО.

На завершення змагань були підведені підсумки, проведено нагородження переможців та призерів подяками, грамотами, медалями, кубками та призами як в індивідуальному, так і в командному заліку. Жодна з команд не залишилася без нагород, призів та відзнаки. То ж, започаткований в 2019 році Кубок «За крок до п’єдесталу» було вручено команді освітян Магдалинівського ліцею (директор Полякова Т.Г., голова ПК Кухарь С.І., представник команди Зозуля Ю.П.), яка в остаточному заліку посіла 4 місце. За підсумковими результатами в загальнокомандному заліку цьогорічний п’єдестал мав такий вигляд. Так ІІІ-є місце зайняв колектив освітян Почино-Софіївського ліцею (директор Монастирецька Т.С., голова ПК Верчук В.В., представник команди Москаленко В.В.). На ІІ-му місці команда освітян КЗВО «ДАНО» ДОР» (ректор Сиченко В.В., голова ПК Могила Ю.М., представник команди Савченко В.А.). Переможцем «Освітянського туризму-2021» та володарем Кубку зі спортивного туризму пам’яті В.М.Івочки стала дружня команда освітян м. Тернівки (начальник відділу освіти Ільчишин В.В., голова Тернівської МОП працівників освіти і науки України Чмеленко В.О., представник команди Куслій Н.Т.).

Усі команди-учасниці змагань також завдячують своїм керівникам, головам профспілкових комітетів, профспілковим організаторам, профспілковому активу, спонсорам за сприяння в організації, підготовці та участі в туристських змаганнях 2021 року.

Користуючись можливістю, вітаємо всіх освітян з нагоди професійного свята – Дня працівників освіти! Бажаємо всім вам міцного здоров’я, миру, добра, тепла, радості, любові, щастя, перемог, творчих успіхів, соціального захисту та гарантій, всього самого найкращого в житті! Нехай у всіх нас завжди буде по-більше позитиву. До нових зустрічей на спортивних майданчиках та туристських стежинах. Зі святом, шановні колеги-освітяни!

 

І.Руденко.,

голова Магдалинівської ТОП освіти

 

 

MT_010921

MT_020921

MT_030921

MT_040921MT_050921

MT_060921

MT_070921