Шановні відвідувачі нашого Інтернет - сайту!

.....Вітаємо Вас і щиро дякуємо за виявлений інтерес до нашої організації. Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з найпотужніших у майже двохмільйонному профспілковому загалі освітян України.

.....Наш обласний комітет Профспілки опікується проблемами правового, соціально – економічного захисту членів профспілки, сприяє задоволенню їх духовних та культурних інтересів, організовує контроль за втіленням в галузі відповідних законів та законодавчих актів. Значна увага приділяється оздоровленню працівників, студентів, членів їх сімей.

.....Будемо раді, якщо інформація нашого сайту стане Вам у пригоді, допоможе вирішити назрілі питання. Закликаємо членів Профспілки до єдності та співпраці і запевняємо, що обласний комітет Профспілки завжди буде стояти на заваді порушень ваших прав і свобод.

Президія обкому Профспілки

Нове у фотоальбомі

Анонси

Вісті з профорганізацій

Профспілковий гімн

Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Контакти

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України

49000, м. Дніпро,

просп. Д. Яворницького, 93

Тел./факс: (056) 744-58-55

E-mail: profspilka.dnepr@ua.fm

Пошук

Друкe-mail

RM_00082125 серпня 2021 року на базі Межівського аграрного ліцею – інтернату працювала освітянська студія «Освіта 30 – вектори якості та успіху: досвід, перспективи, визнання», у ході проведення якої були підведені підсумки роботи закладів освіти за 2020/2021 навчальний рік.

Активними її учасниками стали голови профспілкових осередків закладів освіти Межівської селищної ради.

Протягом роботи студії профспілчани спільно із директорами визначили шляхи підвищення іміджу закладу, визначили сторони партнерських відносин у створенні безпечного освітнього середовища, розробили пріоритети розбудови системи освіти громади.

 

Голова Межівської ТО Профспілки Матюхіна Л. І

 

M_010821

M_020821

M_030821

M_040821

M_050821