Шановні відвідувачі нашого Інтернет - сайту!

.....Вітаємо Вас і щиро дякуємо за виявлений інтерес до нашої організації. Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з найпотужніших у майже двохмільйонному профспілковому загалі освітян України.

.....Наш обласний комітет Профспілки опікується проблемами правового, соціально – економічного захисту членів профспілки, сприяє задоволенню їх духовних та культурних інтересів, організовує контроль за втіленням в галузі відповідних законів та законодавчих актів. Значна увага приділяється оздоровленню працівників, студентів, членів їх сімей.

.....Будемо раді, якщо інформація нашого сайту стане Вам у пригоді, допоможе вирішити назрілі питання. Закликаємо членів Профспілки до єдності та співпраці і запевняємо, що обласний комітет Профспілки завжди буде стояти на заваді порушень ваших прав і свобод.

Президія обкому Профспілки

Нове у фотоальбомі

Анонси

Вісті з профорганізацій

Профспілковий гімн

Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Контакти

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України

49000, м. Дніпро,

просп. Д. Яворницького, 93

Тел./факс: (056) 744-58-55

E-mail: profspilka.dnepr@ua.fm

Пошук

Друкe-mail

Z_000121Наша районна організація Профспілки працівників освіти і науки України згідно постанови, яка була прийнята на конференції, із 30 грудня 2020 року змінила свою назву - Царичанська територіальна організація Профспілки працівників освіти і науки України. Здійснено реєстрацію організації у Південно-Східному управлінні Міністерства юстиції.

Але від переміни назви організації наші цілі та завдання залишилися незмінними. Та й децентралізація в межах нашого бувшого району не змінила структури діяльності Царичанської територіальної організації профспілки працівників освіти і науки України (входять навчальні заклади 4 об»єднаних територіальних громад). Наша організація нараховує у своїх лавах 727 членів, вони об’єднані у 26 профспілкових організацій. Профспілковим членством охоплено 81.5% працівників навчальних закладів та установ.

Традиційно, на початку року голова Царичанської територіальної організації Профспілки працівників освіти і науки України Самарська Н.І. інформує директорів ЗНЗ, завідувачок ДНЗ та директорів ПНЗ про свою роботу у минулому році.

Така нарада була проведена відділом освіти виконкому Царичанської селищної ради. На ній Самарська Н.І. наголосила, що територіальна профспілка, профспілкові комітети навчальних закладів проводили значну роботу з реалізації статутних завдань щодо здійснення захисту професійних прав та соціально-економічних інтересів членів нашої організації у формі соціального діалогу та інших, передбачених законодавством форм і методів роботи.

Райкомом профспілки вирішувалися проблеми захисту спілчан, які здійснюють освітній процес в умовах карантину. Велику вагу зіграв тут колективний договір, у якому відрегульовано питання оплати праці у цей період. З’явилося розуміння, що колдоговір – це основний документ правового і соціального захисту працівника, який захищає також і керівника в процесі його діяльності перед державними контролюючими органами.

Нам є над чим продовжувати працювати і надалі, особливо в умовах боротьби з коронавірусною інфекцією. Але всі ми оптимісти. Тому віримо, що у наступному році від роботи будемо отримувати тільки задоволення, від начальства – винагороди та нечувані слова подяки.

 

Пилипенко Т.М. –

заступник голови Царичанського територіального комітету

Профспілки працівників освіти і науки України

 

 

z_010121

 

Z-020121

Z_030121