Шановні відвідувачі нашого Інтернет - сайту!

.....Вітаємо Вас і щиро дякуємо за виявлений інтерес до нашої організації. Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з найпотужніших у майже двохмільйонному профспілковому загалі освітян України.

.....Наш обласний комітет Профспілки опікується проблемами правового, соціально – економічного захисту членів профспілки, сприяє задоволенню їх духовних та культурних інтересів, організовує контроль за втіленням в галузі відповідних законів та законодавчих актів. Значна увага приділяється оздоровленню працівників, студентів, членів їх сімей.

.....Будемо раді, якщо інформація нашого сайту стане Вам у пригоді, допоможе вирішити назрілі питання. Закликаємо членів Профспілки до єдності та співпраці і запевняємо, що обласний комітет Профспілки завжди буде стояти на заваді порушень ваших прав і свобод.

Президія обкому Профспілки

Нове у фотоальбомі

Анонси

Вісті з профорганізацій

Профспілковий гімн

Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Контакти

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України

49000, м. Дніпро,

просп. Д. Яворницького, 93

Тел./факс: (056) 744-58-55

E-mail: profspilka.dnepr@ua.fm

Пошук

Друкe-mail

8 вересня 2020 року відбулася VІ звітно-виборна конференція Самарської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України м. Дніпро.

Звітувала від імені президії голова Кузьменко Еліна Петрівна, звітувала голова ревізійної комісії Головко Ліна Вікторівна. Профспілковому загалу були представлені змістовні презентації, доповіді, фільми про роботу у звітній період Самарської районної організації Профспілки працівників освіти і науки за всіма напрямками – організаційно-масова робота, соціально-економічний захист.

В обговореннях доповідей виступили голови постійно діючих комісії з питань охорони праці Попова Тетяна Миколаївна, культурно-масової та спортивно – оздоровчої роботи Григор’єва Таміла Григорівна.

Координатор з туристсько-краєзнавчої роботи в Самарському районі Стоволосова Ірина Сергіївна розповіла, що за час існування вчительської команди «Самарський горизонт» вони виховали 22 освітянина – туриста. Подякувала Профспілці за моральну і фінансову підтримку команди туристів.

Виступила Побережна Марія Олександрівна, голова Індустріальної районної організації Профспілки працівників освіти і науки України у м. Дніпро, яка розповіла про багато спільних справ Самарської та Індустріальної районних організацій та побажала новообраному складу плідної праці протягом наступної каденції.

Конференція визнала, що діяльність Самарської РО Профспілки, її виборних органів була спрямована на виконання Програми дії Профспілки працівників освіти і науки України, Основних напрямків роботи Самарської РО Профспілки. Роботу Самарської РО Профспілки працівників освіти і науки визнали задовільною за період з березня 2015 по вересень 2020 року. Обрали головою Самарської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України м. Дніпро Кузьменко Еліну Петрівну, заступником Попову Тетяну Миколаївну, обрали президію РО Профспілки, ревізійну комісію, делегата на звітну конференцію Дніпропетровської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Лазаренко Катерина Михайлівна,

голова конференції,

голова ппо КЗО «Спеціалізована школа № 129

фізико-математичного профілю» Дніпровської міської ради.

 

_01P_20200908_153444

_020120

_031020

_041020