Шановні відвідувачі нашого Інтернет - сайту!

.....Вітаємо Вас і щиро дякуємо за виявлений інтерес до нашої організації. Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з найпотужніших у майже двохмільйонному профспілковому загалі освітян України.

.....Наш обласний комітет Профспілки опікується проблемами правового, соціально – економічного захисту членів профспілки, сприяє задоволенню їх духовних та культурних інтересів, організовує контроль за втіленням в галузі відповідних законів та законодавчих актів. Значна увага приділяється оздоровленню працівників, студентів, членів їх сімей.

.....Будемо раді, якщо інформація нашого сайту стане Вам у пригоді, допоможе вирішити назрілі питання. Закликаємо членів Профспілки до єдності та співпраці і запевняємо, що обласний комітет Профспілки завжди буде стояти на заваді порушень ваших прав і свобод.

Президія обкому Профспілки

Нове у фотоальбомі

Анонси

Вісті з профорганізацій

Профспілковий гімн

Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Контакти

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України

49000, м. Дніпро,

просп. Д. Яворницького, 93

Тел./факс: (056) 744-58-55

E-mail: profspilka.dnepr@ua.fm

Пошук

Друкe-mail

6-300Під таким гаслом на початку золотавого жовтня відбулося свято , на якому вітання з Днем працівників освіти приймали педагоги Царичанської об’єднаної територіальної громади. Захід відбувався з дотриманням «карантинних вимог» жовтої зони, в якій знаходився район.

Сіячів мудрого, вічного вітали депутат Дніпропетровської обласної ради Мухтаров Г., Царичанський селищний голова Сумський Г.В. та голова Царичанського РК профспілки працівників освіти і науки України Самарська Н.І..

Важко виділити із освітянського загалу кращих. Але саме поняття – УЧИТЕЛЬ, та ще й плюс до всього член профспілки, говорить само за себе. Адже вчителі – люди, яким довіряють найкоштовніше – своїх дітей. Вони люблять їх і навчають.

Голова Царичанської районної організації профспілки працівників освіти і науки України Самарська Н.І. вручила грамоти найкращим членам профспілки з нагоди ювілею профспілкового стажу та побажала педагогічним працівникам, щоб робота приносила радість, а дозвілля було не тільки перевіркою зошитів та написанням нових методик, але й змістовним відпочинком, насиченим життям, в тому числі і громадським. Адже невипадково на місцеві вибори 2020 року 12 педагогів Царичанської громади висунуто кандидатами в депутати Царичанської селищної ради.

Заступник голови Царичанського РК

профспілки працівників освіти і науки України

Пилипенко Т.М.

 

4-400

6-400

2-400