Шановні відвідувачі нашого Інтернет - сайту!

.....Вітаємо Вас і щиро дякуємо за виявлений інтерес до нашої організації. Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з найпотужніших у майже двохмільйонному профспілковому загалі освітян України.

.....Наш обласний комітет Профспілки опікується проблемами правового, соціально – економічного захисту членів профспілки, сприяє задоволенню їх духовних та культурних інтересів, організовує контроль за втіленням в галузі відповідних законів та законодавчих актів. Значна увага приділяється оздоровленню працівників, студентів, членів їх сімей.

.....Будемо раді, якщо інформація нашого сайту стане Вам у пригоді, допоможе вирішити назрілі питання. Закликаємо членів Профспілки до єдності та співпраці і запевняємо, що обласний комітет Профспілки завжди буде стояти на заваді порушень ваших прав і свобод.

Президія обкому Профспілки

Нове у фотоальбомі

Анонси

Вісті з профорганізацій

Профспілковий гімн

Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Контакти

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України

49000, м. Дніпро,

просп. Д. Яворницького, 93

Тел./факс: (056) 744-58-55

E-mail: profspilka.dnepr@ua.fm

Пошук

Друкe-mail

20200919_-300Відповідно до завдань «Цільової комплексної програми розвитку фізичної культури і спорту в Магдалинівському районі на 2017-2021 роки», в рамках Європейського тижня спорту під девізом «# BeActiv», згідно плану роботи сектору освіти, сім’ї, молоді і спорту райдержадміністрації та районної організації Профспілки працівників освіти і науки України на 2020 рік, з метою покращення фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи в закладах дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти, подальшої популяризації здорового способу життя, залучення працівників закладів та установ освіти до регулярних занять фізичною культурою, спортом та туризмом, виявлення кращих спортсменів та команд для підготовки та участі в обласних та Всеукраїнських змаганнях, гідного відзначення Дня фізичної культури і спорту та Всесвітнього дня туризму 18 та 19 вересня 2020 року зібралися освітяни-туристи – ті, хто не байдужий до здорового способу життя. Як і в попередні роки, цей захід проводився в мальовничому місці Приорілля, в березовому гаї Чернеччинського лісу.

Цьогорічний туристський зліт зібрав дружні колективи 16 закладів та установ освіти: Поливанівського ЗДО, Магдалинівського, Новопетрівського, Шевського ЗСО І-ІІІ ст., обʼєднаної команди Оленівського/Поливанівського ЗСО І-ІІІ ст. та Євдокіївської філії І-ІІ ст. Магдалинівського ЗСО І-ІІІ ст., Мар’ївського, Першотравенського, Почино-Софіївського НВК, Магдалинівського ПТУ-88. Освітні заклади Личківської ОТГ представляли команди Личківського ЗДО, Бузівського та Личківського ЗСО І-ІІІ ст. Освіта Чернеччинської ОТГ делегувала команди Заплавського ЗДО, Дмухайлівського та Заплавського ЗСО І-ІІІ ст.

На урочистому відкритті зі словами привітання до присутніх звернулися Пащенко С.О., начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Личківської сільської ради; Руденко І.П., голова Магдалинівської РО Профспілки працівників освіти і науки України, які побажали всім присутнім з нагоди свята Дня фізичної культури і спорту, Всесвітнього дня туризму здоров’я, миру, щастя, добра, творчих здобутків на професійній ниві, соціальних гарантій та туристського настрою. У виступі легенди туристичного руху Магдалинівщини, області та України «Дім Дімича» (Синиця Д.Д.), крім привітань та побажань до всіх освітян-туристів, відбулася презентація книги за його авторством «Сяйво Воркути» та урочисте вручення по примірнику книги представникам команд-учасниць змагань.

Хвилиною мовчання було вшановано шосту річницю світлої пам’яті про Володимира Максимовича Івочки, колишнього голови Магдалинівської РО Профспілки працівників освіти і науки України; Анатолія Івановича Сипала, колишнього вчителя фізичної культури Магдалинівської ЗОШ І-ІІІ ст., головного судді змагань; Віталія Анатолійовича Кандели, колишнього директора Першотравенської ЗОШ І-ІІІ ст. та методиста РМК відділу освіти райдержадміністрації; Ніну Іванівну Синявську, колишнього директора Першотравенської ЗОШ І-ІІІ ст., Людмилу Юріївну Павлову, колишнього завідуючого шкільної бібліотеки Магдалинівського ЗСО І-ІІІ ст.; Стефанію Василівну Баланюк, колишнього бухгалтера Магдалинівської РО Профспілки працівників освіти і науки України, ветерана праці, які постійно були одними з головних організаторів спортивно-масових та фізкультурно-оздоровчих заходів серед працівників освітньої галузі в районі та в області. Царство їм небесне!

Після проведеного жеребкування, за участю головного секретаря змагань Мамедової В.С. (Ковпаківський ЗСО І-ІІІ ст.) та представників команд, розпочалися VІІ районні змагання зі спортивного туризму пам’яті Івочки В.М. Дводенна програма змагань включала 6 видів програми: чотири естафетних види: «Орієнтування в спортивному лабіринті», «Смуга перешкод», «Експромт», «Туристські навички» й два конкурсних види – «Кашовари» та «Художня самодіяльність».

Переможцями та призерами цьогорічних змагань по видах програми стали:

- «Естафета «Орієнтування в спортивному лабіринті»:

І-е місце – Магдалинівське ПТУ-88;

ІІ-е місце – Дмухайлівський ЗСО І-ІІІ ст.;

ІІІ-є місце – Магдалинівський ЗСО І-ІІІ ст.;

- «Естафета «Смуга перешкод»:

І-е місце – Магдалинівський ЗСО І-ІІІ ст.;

ІІ-е місце – Магдалинівське ПТУ-88;

ІІІ-є місце – Заплавський ЗСО І-ІІІ ст.;

- «Естафета «Експромт»:

І-е місце – Магдалинівський ЗСО І-ІІІ ст.;

ІІ-е місце – Заплавський ЗСО І-ІІІ ст.;

ІІІ-є місце – Заплавський ЗДО;

- «Естафета туристських навичок»:

І-е місце – Магдалинівське ПТУ-88;

ІІ-е місце – Дмухайлівський ЗСО І-ІІІ ст.;

ІІІ-є місце – Личківський ЗДО;

- «Конкурс кашоварів»:

І-е місце – Магдалинівське ПТУ-88, Личківський ЗДО, Личківський ЗСО І-ІІІ ст.;

ІІ-е місце – Магдалинівський ЗСО І-ІІІ ст., Почино-Софіївський НВК;

ІІІ-є місце – Дмухайлівський ЗСО І-ІІІ ст., Новопетрівський ЗСО І-ІІІ ст., Оленівський/Поливанівський ЗСО І-ІІІ ст.;

- «Конкурс художньої самодіяльності»:

І-е місце – Магдалинівський ЗСО І-ІІІ ст., Новопетрівський ЗСО І-ІІІ ст., Почино-Софіївський НВК;

ІІ-е місце – Бузівський ЗСО І-ІІІ ст., Личківський ЗСО І-ІІІ ст., Мар’ївський НВК;

ІІІ-є місце – Поливанівський ЗДО, Оленівський/Поливанівський ЗСО І-ІІІ ст., Магдалинівське ПТУ-88.

На завершення змагань були підведені підсумки, проведено нагородження переможців та призерів подяками, грамотами, медалями, кубками та призами як в індивідуальному, так і в командному заліку. Жодна з команд не залишилася без нагород, призів та відзнаки. То ж, започаткований в позаминулому році Кубок «За крок до п’єдесталу» було вручено команді освітян Заплавського ЗСО І-ІІІ ст. (директор Войтенко Г.М., голова ПК Лонська С.І., представник команди Бойко В.В.), яка в остаточному заліку посіла 4 місце. За підсумковими результатами в загальнокомандному заліку цьогорічний п’єдестал мав такий вигляд. Так ІІІ-є місце зайняв колектив освітян Магдалинівського ПТУ-88 (директор Жевжик В.Я., голова ПК Анфіногенова Л.М., представник команди Баранник А.С.). На ІІ-му місці команда освітян Дмухайлівського ЗСО І-ІІІ ст. (директор Латоха Г.М., голова ПК Таранов А.В., представник команди Орищенко В.П.). Переможцем «Освітянського туризму-2020» та володарем Кубку зі спортивного туризму пам’яті В.М.Івочки стала дружня команда освітян Магдалинівського ЗСО І-ІІІ ст. (директор Полякова Т.Г., голова ПК Кухарь С.І., представник команди Черниш Л.М.).

Усі команди-учасниці змагань завдячують своїм керівникам, головам профспілкових комітетів, профспілковим організаторам, спонсорам за сприяння в організації, підготовці та участі в туристських змаганнях 2020 року.

Користуючись можливістю, вітаємо всіх освітян з нагоди професійного свята – Дня працівників освіти! Бажаємо всім вам міцного здоров’я, миру, добра, тепла, радості, любові, щастя, перемог, творчих успіхів, соціального захисту та гарантій, всього самого найкращого в житті! Нехай у всіх нас завжди буде по-більше позитиву. До нових зустрічей на спортивних майданчиках та туристських стежинах. Зі святом, шановні колеги-освітяни!

 

І.Руденко.,

голова РО Профспілки

працівників освіти

 

 

5516-400

acb2-V-400

aacc-V-400

5627-400