Шановні відвідувачі нашого Інтернет - сайту!

.....Вітаємо Вас і щиро дякуємо за виявлений інтерес до нашої організації. Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з найпотужніших у майже двохмільйонному профспілковому загалі освітян України.

.....Наш обласний комітет Профспілки опікується проблемами правового, соціально – економічного захисту членів профспілки, сприяє задоволенню їх духовних та культурних інтересів, організовує контроль за втіленням в галузі відповідних законів та законодавчих актів. Значна увага приділяється оздоровленню працівників, студентів, членів їх сімей.

.....Будемо раді, якщо інформація нашого сайту стане Вам у пригоді, допоможе вирішити назрілі питання. Закликаємо членів Профспілки до єдності та співпраці і запевняємо, що обласний комітет Профспілки завжди буде стояти на заваді порушень ваших прав і свобод.

Президія обкому Профспілки

Нове у фотоальбомі

Анонси

Вісті з профорганізацій

Профспілковий гімн

Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Контакти

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України

49000, м. Дніпро,

просп. Д. Яворницького, 93

Тел./факс: (056) 744-58-55

E-mail: profspilka.dnepr@ua.fm

Пошук

Друкe-mail

mop_000520Згідно з Указом Президента України від 18.08.2006 № 685/2006 щороку 28 квітня в Україні відзначали День охорони праці. Цьогоріч Україна вкотре долучилася до ініціативи Міжнародної організації праці та мала намір провести заходи до Всесвітнього Дня хорони праці за тематикою, що присвячена вирішенню проблеми насильства і домагань у сфері праці.

Однак запланованому завадила надзвичайна подія – спалах коронавірусної інфекції COVID-19, яка розпочалася в Китаї, згодом охопила Південну Корею, Іран, країни західної Європи, а сьогодні вже панує у всьому світі. Тож темою Всесвітнього дня охорони праці-2020 стала боротьба з пандемією смертельно небезпечної недуги.

У процесі підготовки до відзначення Дня охорони праці в Україні Межівською районною організацією Профспілки працівників освіти і науки України оголошено конкурс «Зупинимо пандемію: безпека і здоров’я на роботі можуть врятувати життя»

В профспілкових організаціях закладах району:

- додатково проведено роз’яснювальну роботу з персоналом щодо індивідуальних заходів профілактики та реагування на виявлення симптомів серед працівників;

- дистанційно проводиться систематичне гігієнічне навчання та виховання дітей, інформування батьків щодо запобігання поширення коронавіру на території України;

- обладнано інформаційні куточки «Коронавірус: профілактика інфікування і поширення»;

- проведено заочний конкурс малюнків «Охорона праці очима дітей»

Запровадження карантинних заходів змусило переглянути не тільки свої звичні плани, а й ставлення до профілактики виробничого травматизму, особливо до ймовірного зараження працівників новою невивченою формою інфекції.

Кращі конкурсні роботи, за рішенням президії, будуть відзначенні грошовими нагородами.

Голова РК Профспілки Матюхіна Л.І.

 

m_o010520064_o

mop_020520

mop_030520