Шановні відвідувачі нашого Інтернет - сайту!

.....Вітаємо Вас і щиро дякуємо за виявлений інтерес до нашої організації. Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з найпотужніших у майже двохмільйонному профспілковому загалі освітян України.

.....Наш обласний комітет Профспілки опікується проблемами правового, соціально – економічного захисту членів профспілки, сприяє задоволенню їх духовних та культурних інтересів, організовує контроль за втіленням в галузі відповідних законів та законодавчих актів. Значна увага приділяється оздоровленню працівників, студентів, членів їх сімей.

.....Будемо раді, якщо інформація нашого сайту стане Вам у пригоді, допоможе вирішити назрілі питання. Закликаємо членів Профспілки до єдності та співпраці і запевняємо, що обласний комітет Профспілки завжди буде стояти на заваді порушень ваших прав і свобод.

Президія обкому Профспілки

Нове у фотоальбомі

Анонси

Вісті з профорганізацій

Профспілковий гімн

Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Контакти

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України

49000, м. Дніпро,

просп. Д. Яворницького, 93

Тел./факс: (056) 744-58-55

E-mail: profspilka.dnepr@ua.fm

Пошук

Друкe-mail

v_000320_0327022027 лютого 2020 року у залі засідань відділу освіти Верхньодніпровської районної державної адміністрації відбулася XXVIII звітно-виборна конференція Верхньодніпровської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України, яка стала завершальною у звітно-виборній районній кампанії. На конференцію прибули 70 делегатів від 39 закладів та установ освіти. У роботі конференції взяли участь Віктор Дришлюк, голова райдержадміністрації, Наталя Ходос, начальник відділу освіти, Наталія Голтвянська, завідувач сектору з питань освіти відділу з гуманітарних питань Верхньодніпровської міської ради. У своєму виступі Віктор Дришлюк зазначив, що освітня галузь була, є і залишається пріоритетною для району, подякував профспілці освітян за активне відстоювання інтересів своїх працівників на засадах соціального партнерства.

Голова районної організації Профспілки Лариса Карлаш, виступаючі делегати проаналізували основні напрямки роботи організації, висвітлили досягнення та порушили проблемні питання. Зокрема, акцентували увагу на реалізації соціально-економічних прав та гарантій працівників освіти, громадського контролю за додержанням законодавства, правових норм, оздоровлення, культурно-масової та спортивної роботи. Роботу Верхньодніпровського комітету Профспілки за звітний період визнано задовільною.

Першочерговими завданнями Верхньодніпровської районної профспілкової організації працівників освіти та первинних ланок на наступний період визначено об’єднання зусиль профспілок щодо недопущення падіння рівня життя працюючих, звуження трудових та соціально-економічних прав та гарантій, забезпечення гідної та в повному обсязі оплати праці освітян.

За результатами голосування головою Верхньодніпровської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України вдруге обрано Ларису Карлаш. Щиро вітаємо її та бажаємо успіхів у нелегкій справі!

 

Тетяна Толочок, член президії

Верхньодніпровського райкому Профспілки

 

 

 

v_01032020

V_02032020

v_04032020

v_05032020

v_06032020