Шановні відвідувачі нашого Інтернет - сайту!

.....Вітаємо Вас і щиро дякуємо за виявлений інтерес до нашої організації. Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з найпотужніших у майже двохмільйонному профспілковому загалі освітян України.

.....Наш обласний комітет Профспілки опікується проблемами правового, соціально – економічного захисту членів профспілки, сприяє задоволенню їх духовних та культурних інтересів, організовує контроль за втіленням в галузі відповідних законів та законодавчих актів. Значна увага приділяється оздоровленню працівників, студентів, членів їх сімей.

.....Будемо раді, якщо інформація нашого сайту стане Вам у пригоді, допоможе вирішити назрілі питання. Закликаємо членів Профспілки до єдності та співпраці і запевняємо, що обласний комітет Профспілки завжди буде стояти на заваді порушень ваших прав і свобод.

Президія обкому Профспілки

Нове у фотоальбомі

Анонси

Вісті з профорганізацій

Профспілковий гімн

Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Контакти

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України

49000, м. Дніпро,

просп. Д. Яворницького, 93

Тел./факс: (056) 744-58-55

E-mail: profspilka.dnepr@ua.fm

Пошук

Друкe-mail

df_0612192_13200320 і 22 листопада 2019р. в Центрі позашкільної роботи та дитячої творчості м.Кам’янського відбувся І етап фестивалю самодіяльної творчості педагогів Дніпропетровської області. Своїми здібностями в різних номінаціях дивували працівники закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти. Ініціатором проведення конкурсу стала міська організація Профспілки працівників освіти і науки України (голова Небосенко Ірина Павлівна), яка вирішила відновити давню традицію підтримки творчо обдарованих вчителів.

На свято талантів, крім учасників, були запрошені керівники закладів освіти, заступник директора департаменту з гуманітарних питань міської ради Живага О.А., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Завгородня Тетяна Жоржівна, з щирого привітання якої і почалося свято.

Вітали учасників фестивалю майстрині декоративно-прикладного мистецтва своїми неймовірними витворами.

А далі розпочалося щось неймовірне, адже таку кількість талановитих освітян в одному місці, в один час давно ніхто не бачив, і побачити не сподівався. 54 заклади, 92 номери із 8 жанрів та 340 учасників, вщент заповнений зал і чотиригодинний марафон творчості без перерви на каву усі два дня. Здавалося, як можна це витримати… Після робочого дня, репетицій, хвилювань, нарешті вийти на сцену, щоб показати, що ти не тільки біля дошки можеш крейдою вправлятися… І вони виходили, переборюючи страх, несподівані, яскраві, дивовижні. Дивували голосами, вмінням перевтілюватися, власними віршами, та чудовим володінням музичними інструментами.

Їх було так багато, таких гарних, талановитих, що думалося, як шкода, що не бачить це диво усе місто: учні, для яких вони звичайні «математички» з «хімічками», батьки, які більше помічають недоліки і поспішають облаяти, керівництво, що часто забуває підтримати… Тут, на цій сцені, вони були нарешті в центрі уваги, їм аплодували, деяким навіть стоячи, їх талант викликав бурю емоцій у глядача. І хай хтось краще, хтось гірше, та всі вони несли зі сцени свій промінчик божественної іскри, аби запалити радістю серця глядачів, і всі вони заслуговують на визнання: VIVA! Освітяни Кам’янського! Ви – найкращі! Дякуємо, що Ви є!

Журі та президія МК Профспілки визначила найкращих для представлення їх на обласному рівні. Урочисте нагородження лауреатів та дипломантів відбудеться під час проведення XXVII звітно-виборної міської конференції.

 

Голова Кам’янської міської організації

Профспілки працівників освіти і науки України

НЕБОСЕНКО І.П.

 

dmk_011219_5

dmk_031219

dmk_021219

df-0412190_171029

df_0051219

dmk_041219