Шановні відвідувачі нашого Інтернет - сайту!

.....Вітаємо Вас і щиро дякуємо за виявлений інтерес до нашої організації. Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з найпотужніших у майже двохмільйонному профспілковому загалі освітян України.

.....Наш обласний комітет Профспілки опікується проблемами правового, соціально – економічного захисту членів профспілки, сприяє задоволенню їх духовних та культурних інтересів, організовує контроль за втіленням в галузі відповідних законів та законодавчих актів. Значна увага приділяється оздоровленню працівників, студентів, членів їх сімей.

.....Будемо раді, якщо інформація нашого сайту стане Вам у пригоді, допоможе вирішити назрілі питання. Закликаємо членів Профспілки до єдності та співпраці і запевняємо, що обласний комітет Профспілки завжди буде стояти на заваді порушень ваших прав і свобод.

Президія обкому Профспілки

Нове у фотоальбомі

Анонси

Вісті з профорганізацій

Профспілковий гімн

Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Контакти

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України

49000, м. Дніпро,

просп. Д. Яворницького, 93

Тел./факс: (056) 744-58-55

E-mail: profspilka.dnepr@ua.fm

Пошук

Друкe-mail

KK_001019Чергова звітно-виборна кампанія у Криворізькій районній організації Профспілки працівників освіти і науки завершилася. 18 жовтня відбулася районна конференція спілчан.

Учасниками конференції були не лише делегати від первинних профспілкових організацій, а й виконуючий обов»язки голови Дніпропетровської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Сергій Борисович Козорог, заступник голови Криворізької районної ради Зоя Гнатівна Загородніх, начальник Управління освіти, культури, молоді та спорту Криворізької РДА Ніна Юріївна Харчук.

На конференції не лише звітували про роботу райкому Профспілки протягом 5 років, а й накреслили шляхи подальшого розвитку організації, затронули і «болючі» проблеми сьогодення, зокрема низку законопроектів, що «звужують » права освітян.

Конференцією одноголосно затверджено райком Профспілки, втретє обрано головою районної організації Зарайську Нелю Миколаївну, делеговано представника на обласну конференцію.

Чекали на спілчан і грамоти: виконуючий обов»язки голови Дніпропетровської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Сергій Борисович Козорог нагородив Червоношахтарську школу , як переможницю в конкурсі з охорони праці , грамотою та грошовою премією, голові райкому Профспілки, вручаючи грамоту, побажав і надалі працювати для покращення соціально-економічних та трудових прав освітян району; заступник голови Криворізької районної ради Зоя Гнатівна Загородніх вручила грамоти делегатам-керівникам комунальних установ та закладів освіти району.

Новий етап роботи розпочато!

KK_011019

KK_021019

KK_031019

KK_041019

KK_051019

KK_061019