Шановні відвідувачі нашого Інтернет - сайту!

.....Вітаємо Вас і щиро дякуємо за виявлений інтерес до нашої організації. Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з найпотужніших у майже двохмільйонному профспілковому загалі освітян України.

.....Наш обласний комітет Профспілки опікується проблемами правового, соціально – економічного захисту членів профспілки, сприяє задоволенню їх духовних та культурних інтересів, організовує контроль за втіленням в галузі відповідних законів та законодавчих актів. Значна увага приділяється оздоровленню працівників, студентів, членів їх сімей.

.....Будемо раді, якщо інформація нашого сайту стане Вам у пригоді, допоможе вирішити назрілі питання. Закликаємо членів Профспілки до єдності та співпраці і запевняємо, що обласний комітет Профспілки завжди буде стояти на заваді порушень ваших прав і свобод.

Президія обкому Профспілки

Нове у фотоальбомі

Анонси

Вісті з профорганізацій

Профспілковий гімн

Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Контакти

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України

49000, м. Дніпро,

просп. Д. Яворницького, 93

Тел./факс: (056) 744-58-55

E-mail: profspilka.dnepr@ua.fm

Пошук

Друкe-mail

V_0010197

Свято вшанування та єдності

У партитурі вічного буття,

Яку ніколи двічі не зіграти,

Є дні, яким судилось забуття,

А є прекрасні, незабутні дати.

День працівників освіти є всенародним святом. Бо немає людини, у якої не було б свого Вчителя – Майстра. Освітяни – це люди, народжені нести світло, творити добро і залишати часточку своєї душі у своїх вихованцях. Тож 3 жовтня 2019 року у Верхньодніпровському районі відбувся урочистий вечір, присвячений Дню працівників освіти.

Захід проходив у концертній залі районного Будинку культури. Традиційно організацію підготовки та проведення святкового дійства взяв на себе Верхньодніпровський районний комітет Профспілки працівників освіти і науки України. Свято зібрало та об’єднало працівників закладів освіти Верхньодніпровського району та Верхньодніпровської ОТГ. До початку заходу усі бажаючі мали змогу зробити святкові світлини у фотозоні, яку було облаштовано з ініціативи райкому Профспілки та за матеріальної підтримки голови Верхньодніпровської районної ради Артема Кравченка.

За вагомий особистий внесок у забезпечення реалізації державної політики в сфері національної освіти, сумлінну працю, активну громадську позицію, значні творчі здобутки, високий професіоналізм працівники різних спеціальностей закладів освіти Верхньодніпровщини були відзначені нагородами Міністерства освіти і науки України, Верхньодніпровської районної державної адміністрації, голів районної та міської рад, відділу освіти, гуманітарного відділу. Голова райкому Профспілки Лариса Карлаш привітала та вручила пам’ятні подарунки молодим педагогам. Вперше подяками голови Верхньодніпровської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України на святі були відзначені найкращі профспілкові лідери.

Особливим урочистим моментом стало оголошення результатів конкурсу щодо присудження Верхньодніпровської районної педагогічної премії. Цю премію було засновано у 2017 році за ініціативи Людмили Михайлівни Коваленко, колишньої голови Верхньодніпровського райкому Профспілки, та рішенням Верхньодніпровської районної ради. Переможцями цьогорічного конкурсу стали:

у номінації «Керівники навчальних закладів та установ освіти» - Ляшенко Андрій Хомич, директор КЗ «Дніпровська середня загальноосвітня школа І-ІІІ ст.»;

у номінації «Педагогічні працівники навчальних закладів та установ освіти» - Стьожка Оксана Володимирівна, учитель хімії Дніпровокам’янської філії І-ІІ ст. КЗ «Ганнівський НВК» «СЗШ-ДНЗ».

Переможцям було вручено сертифікати на отримання премії у розмірі 10 тис.грн.

На честь Вчителя, Викладача, Вихователя, Педагога, Майстра, Освітянина урочисто звучали музичні вітання дитячих творчих колективів закладів позашкільної освіти Верхньодніпровської міської ради. Своєрідним подарунком від райкому Профспілки для усіх присутніх у залі стала концертна програма, яку представили артисти Кам’янського академічного музично-драматичного театру ім. Лесі Українки.

Швидко промайнуло свято, але залишило в душі кожного радість визнання, позитивні емоції, піднесений настрій та відчуття потрібності. Нехай ці почуття ніколи не залишають освітян та щодня надають їм творчої наснаги для професійних здобутків!

 

За дорученням президії

Лариса Карлаш,

голова Верхньодніпровського райкому Профспілки

 

V_011019_8

V_021019_2

V_031019_6

V_041019_4

V_0510195