Шановні відвідувачі нашого Інтернет - сайту!

.....Вітаємо Вас і щиро дякуємо за виявлений інтерес до нашої організації. Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з найпотужніших у майже двохмільйонному профспілковому загалі освітян України.

.....Наш обласний комітет Профспілки опікується проблемами правового, соціально – економічного захисту членів профспілки, сприяє задоволенню їх духовних та культурних інтересів, організовує контроль за втіленням в галузі відповідних законів та законодавчих актів. Значна увага приділяється оздоровленню працівників, студентів, членів їх сімей.

.....Будемо раді, якщо інформація нашого сайту стане Вам у пригоді, допоможе вирішити назрілі питання. Закликаємо членів Профспілки до єдності та співпраці і запевняємо, що обласний комітет Профспілки завжди буде стояти на заваді порушень ваших прав і свобод.

Президія обкому Профспілки

Нове у фотоальбомі

Анонси

Вісті з профорганізацій

Профспілковий гімн

Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Контакти

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України

49000, м. Дніпро,

просп. Д. Яворницького, 93

Тел./факс: (056) 744-58-55

E-mail: profspilka.dnepr@ua.fm

Пошук

Друкe-mail

M_001019День вчителя – світлий і радісний, хвилюючий і святковий. Для кожного педагога, який сіє в дитячі душі мудре, добре, вічне, дарує їм свою любов, навчає милосердю – цей день є особливим.

З професійним святом колектив Будинку дитячої та юнацької творчості привітала директор Черепаха Олена Володимирівна : «Маю зазначити, що кожен педагог-позашкільник – це неповторна особистість, яка має свій неповторний талант, що заохочує дітей до навчання та творчості в позаурочний час.»

Голова профспілкового комітету Воскобойник Надія Ізатулівна . побажала колегам, щоб кожен новий день був наповнений щасливими моментами і вдячними посмішками дітей.

В цей святковий день слова щирої шани та найкращі побажання звучали для ветеранів - позашкільників – Яківець Валентини Іванівни, Зражевського Миколи Семеновича, Дубової Любові Андріївни. Наш візит для них був неочікуваним сюрпризом. Підтвердженням цьому є слова вдячності колишнього директора Будинку творчості Валентини Іванівни : «Дуже приємно, а ще якось незвично і щемно вразливо: я ще – ВЧИТЕЛЬ. Дякую, мої милі колеги, спасибі голові Межівської організації профспілки працівників освіти і науки України Матюхіній Ларисі Іванівні за шану та увагу! Миру вам, злагоди, натхнення, здоров’я, творчих злетів і наснаги!»

 

Голова профспілкової організації  Н.І.Восокбойник

 

M_0101019

m_0210190875

M_031019

M_0410190884