Шановні відвідувачі нашого Інтернет - сайту!

.....Вітаємо Вас і щиро дякуємо за виявлений інтерес до нашої організації. Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з найпотужніших у майже двохмільйонному профспілковому загалі освітян України.

.....Наш обласний комітет Профспілки опікується проблемами правового, соціально – економічного захисту членів профспілки, сприяє задоволенню їх духовних та культурних інтересів, організовує контроль за втіленням в галузі відповідних законів та законодавчих актів. Значна увага приділяється оздоровленню працівників, студентів, членів їх сімей.

.....Будемо раді, якщо інформація нашого сайту стане Вам у пригоді, допоможе вирішити назрілі питання. Закликаємо членів Профспілки до єдності та співпраці і запевняємо, що обласний комітет Профспілки завжди буде стояти на заваді порушень ваших прав і свобод.

Президія обкому Профспілки

Нове у фотоальбомі

Анонси

Вісті з профорганізацій

Профспілковий гімн

Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Контакти

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України

49000, м. Дніпро,

просп. Д. Яворницького, 93

Тел./факс: (056) 744-58-55

E-mail: profspilka.dnepr@ua.fm

Пошук

Друкe-mail

V_010219__

Обірвалась, замовкла струна,

Лиш тремтять недоспівані звуки…

 

Шостого лютого минає рік відтоді, як страшна підступна хвороба передчасно зупинила таке жагуче до життя серце чарівної жінки, мудрого наставника, справжнього професіонала своєї справи, колишньої голови Верхньодніпровської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України, депутата Верхньодніпровської районної ради Людмили Михайлівни Коваленко. Свідомість до цього часу вперто відмовляється сприйняти таку величезну втрату.

Ще з років юнацтва Людмила Михайлівна прагнула все робити «на відмінно». Із Золотою медаллю закінчила Верхівцевську середню школу №1, з відзнакою – Дніпропетровський державний університет та юридичне відділення Верхньодніпровського сільськогосподарського технікуму. За високі досягнення на педагогічній ниві нагороджена нагрудним знаком Міністерства освіти і науки України «Відмінник освіти України».

Майже 30 років ця сильна жінка була справжнім лідером профспілкового руху освітян, завжди рішуче відстоювала і захищала трудові та соціально-економічні права і інтереси працівників закладів та установ освіти Верхньодніпровського району. Людмила Михайлівна володіла талантом демократичним шляхом вести переговори та досягати домовленостей. Маючи неабиякий життєвий та професійний досвід була глибоко переконана, що будь-яке прийняте рішення повинно бути конкретним, виваженим та обґрунтованим. Безліч спілчан району зверталися за правовою допомогою до Людмили Михайлівни і щоразу отримували кваліфіковану відповідь на хвилюючі запитання. Ця мудра жінка вміла уважно вислухати кожну людину і дати слушну пораду.

Коваленко Л.М. знали й поважали не лише в нашому районі, а й за його межами. Вона була обрана членом президії обласного комітету, членом Центрального комітету галузевої Профспілки. За свою багаторічну невтомну працю на благо освітян району Людмила Михайлівна неодноразово була нагороджена численними профспілковими грамотами, подяками та відзнаками. Вона стала переможницею Всеукраїнського огляду-конкурсу Федерації профспілок України «Краща жінка – профспілковий лідер», обласних міжгалузевих оглядів-конкурсів «Профспілкова Ніка», «Профспілковий авангард».

Людмила Михайлівна була багатогранною особистістю - мала чудовий голос, любила співати, писала поезію, в різних життєвих обставинах могла вдало застосувати свої організаторські здібності. Недарма говорять, що талановита людина талановита у всьому.

У пам’яті всіх, хто знав і працював з цією неймовірною жінкою, вона назавжди залишилася енергійною, принциповою, творчою - людиною, яку цінували за уважність і чуйність, велику душевну щедрість та життєвий оптимізм.

Світлі спогади про Людмилу Михайлівну Коваленко назавжди залишаться в наших серцях. Вічна пам’ять Вам, шановна Людмило Михайлівно, та Царство Небесне!

 

За дорученням президії

голова Верхньодніпровського райкому Профспілки

працівників освіти і науки України Л.Б.Карлаш