Шановні відвідувачі нашого Інтернет - сайту!

.....Вітаємо Вас і щиро дякуємо за виявлений інтерес до нашої організації. Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з найпотужніших у майже двохмільйонному профспілковому загалі освітян України.

.....Наш обласний комітет Профспілки опікується проблемами правового, соціально – економічного захисту членів профспілки, сприяє задоволенню їх духовних та культурних інтересів, організовує контроль за втіленням в галузі відповідних законів та законодавчих актів. Значна увага приділяється оздоровленню працівників, студентів, членів їх сімей.

.....Будемо раді, якщо інформація нашого сайту стане Вам у пригоді, допоможе вирішити назрілі питання. Закликаємо членів Профспілки до єдності та співпраці і запевняємо, що обласний комітет Профспілки завжди буде стояти на заваді порушень ваших прав і свобод.

Президія обкому Профспілки

Нове у фотоальбомі

Анонси

Вісті з профорганізацій

Профспілковий гімн

Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Контакти

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України

49000, м. Дніпро,

просп. Д. Яворницького, 93

Тел./факс: (056) 744-58-55

E-mail: profspilka.dnepr@ua.fm

Пошук

Друкe-mail

D_0011__7e5381c7d5c77cfa50f9-VПрофспілка працівників освіти і науки України одним із пріоритетних напрямків своєї роботи визначила захист соціально-економічних прав членів. Питання контролю за нормуванням і оплати праці, режиму праці і відпочинку врегульовані законодавчо і передбачені в колективних договорах.

А ось питання різних видів виплат за рахунок фонду державного соціального страхування, які Профспілка до 1999 року повністю здійснювали, а зараз управляються фондами соціального страхування в Україні потребують профспілкове опікування. Саме у перехідний період при створені комісій по соціальному страхуванню в закладі представники профспілки були найактивнішими тому, що розуміли, що забезпечення матеріальними допомогами по вагітності і пологам, на період соціальної відпустки по догляду за дитиною до 3 років, санаторне лікування, поховання необхідно контролювати.

Кам’янський міський комітет Профспілки працівників освіти і науки України, розуміючи свою посередницьку роль, визначив напрямок роботи з цього питання у тісній співпраці з відділеннями Фонду соціального страхування ( раніше були районні, а тепер міський).

Традиційно з фондом проводяться регулярні навчання профспілкового активу.

15 листопада 2018 року за ініціативою Кам`янської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України та підтримкою директора департаменту з гуманітарних питань КМР Онищенко Т.Я., спеціалістами Кам`янського відділення фонду соціального страхування України в Дніпропетровській області на чолі з начальником Ігнатовою В.П. на базі Центру позашкільної роботи КМР провели чергове навчання з питань змін у законодавстві, організації роботи комісій по соціальному страхуванню, нововведення в оформленні поточної документації, нарахування страхового стажу, порядок реабілітаційного санаторного лікування.

На зустріч були запрошені голови профспілкових організацій, голови комісій по соціальному страхуванню та бухгалтери, що здійснюють нарахування заробітної плати та допомоги усіх закладів освіти, культури і спорту м. Кам`янського.

Мета заходу була спільно визначена: навчити, не допустити порушень, а в разі самостійного виявлення помилки, здійснити виправлення, щоб не допустити штрафних та адміністративних санкцій до винних осіб.

Після зустрічі спеціалісти Кам`янського відділення фонду соціального страхування України в Дніпропетровській області продовжили роботу з надання індивідуальних консультацій.

Разом з начальником Кам`янського відділення фонду соціального страхування України в Дніпропетровській області Ігнатовою В.П. було прийнято рішення про регулярні проведення таких нарад.

 

Голова Кам`янської міської організації

Профспілки працівників освіти і науки України Небосенко І.П.

 

01_IMG-18c54fa6aea8b009a8653c4c4789be5c-V

02_IMG-199bdc5e1bcfb720f12157cfcb164596-V

03_IMG-9d0b6aaf31407e5381c7d5c77cfa50f9-V