Шановні відвідувачі нашого Інтернет - сайту!

.....Вітаємо Вас і щиро дякуємо за виявлений інтерес до нашої організації. Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з найпотужніших у майже двохмільйонному профспілковому загалі освітян України.

.....Наш обласний комітет Профспілки опікується проблемами правового, соціально – економічного захисту членів профспілки, сприяє задоволенню їх духовних та культурних інтересів, організовує контроль за втіленням в галузі відповідних законів та законодавчих актів. Значна увага приділяється оздоровленню працівників, студентів, членів їх сімей.

.....Будемо раді, якщо інформація нашого сайту стане Вам у пригоді, допоможе вирішити назрілі питання. Закликаємо членів Профспілки до єдності та співпраці і запевняємо, що обласний комітет Профспілки завжди буде стояти на заваді порушень ваших прав і свобод.

Президія обкому Профспілки

Нове у фотоальбомі

Анонси

Вісті з профорганізацій

Профспілковий гімн

Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Контакти

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України

49000, м. Дніпро,

просп. Д. Яворницького, 93

Тел./факс: (056) 744-58-55

E-mail: profspilka.dnepr@ua.fm

Пошук

Друкe-mail

z_001118_20181102_101451Згідно річного плану роботи Царичанського РК профспілки працівників освіти і науки України відбувся семінар-навчання для голів первинних профспілкових організацій закладів освіти району.

Голова райкому профспілки Самарська Н.І. висвітлила ключові аспекти діяльності районної організації профспілки на сучасному етапі. Розповіла про результати всеукраїнської акції протесту профспілок. Наголосила, що досконале знання законодавства – дієвий інструмент захисту інтересів людини праці. Усі: адміністрація і профспілкові комітети, у вирішенні різних питань повинні притримуватися Законів України та Статутних вимог профспілки працівників совіти і науки України.

Але це ще не є запорукою належних результатів діяльності: фундаментальним є вміння правильно організувати людей. Тому одним із питань, які були розглянуті, було саме питання «Ефективне лідерство в профспілках».

Для того, щоб навчити профспілкових лідерів працювати у складі групи, аналізувати ситуацію, приймати оптимально вірне рішення та формувати програму дій, було використано кейс-метод (кейс-стаді). Групам роздано приклади різних ситуацій. Члени групи були поділені на категорії «директор навчального закладу», «голова профспілки», «працівник». Вони виявляли ключові проблеми певної ситуації, акумулювали альтернативні шляхи їх вирішення. Правильність відповідей розглядали «експерти». Усі прийшли до висновку, що команда – велика цінність в роботі профспілкового лідера. Така форма роботи виявилася дуже цікавою і знадобиться головам профспілки у їх роботі.

 

Член президії Царичанського РК профспілки працівників освіти і науки України,

голова ППО ДНЗ №4 Шаповал О.Л.

 

z_021118_20181102_102530

z_031118IMG_20181102_101451

z_041118_IMG_20181102_093128