Шановні відвідувачі нашого Інтернет - сайту!

.....Вітаємо Вас і щиро дякуємо за виявлений інтерес до нашої організації. Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з найпотужніших у майже двохмільйонному профспілковому загалі освітян України.

.....Наш обласний комітет Профспілки опікується проблемами правового, соціально – економічного захисту членів профспілки, сприяє задоволенню їх духовних та культурних інтересів, організовує контроль за втіленням в галузі відповідних законів та законодавчих актів. Значна увага приділяється оздоровленню працівників, студентів, членів їх сімей.

.....Будемо раді, якщо інформація нашого сайту стане Вам у пригоді, допоможе вирішити назрілі питання. Закликаємо членів Профспілки до єдності та співпраці і запевняємо, що обласний комітет Профспілки завжди буде стояти на заваді порушень ваших прав і свобод.

Президія обкому Профспілки

Нове у фотоальбомі

Анонси

Вісті з профорганізацій

Профспілковий гімн

Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Контакти

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України

49000, м. Дніпро,

просп. Д. Яворницького, 93

Тел./факс: (056) 744-58-55

E-mail: profspilka.dnepr@ua.fm

Пошук

Друкe-mail

zk_000918_1873Районна серпнева конференція педагогічних працівників у Царичанському районі цього року відбувалася у новому форматі. Заклади освіти другий навчальний рік функціонують в умовах децентралізації.

Тому 29 серпня ц.р. на свій професійний форум зібралися педагоги закладів освіти Царичанської об’єднаної територіальної громади.

Прозвучала доповідь начальника відділу освіти виконкому Царичанської селищної ради С.М.Китайгори «Становлення нової школи: виклики, досягнення, перспективи розвитку освіти Царичанської громади». Він відмітив, що у 2017-2018 навчальному році було вжито дієвих заходів щодо забезпечення реалізації Програми розвитку освіти Царичанської громади на 2018-2022 роки. Проведено ліцензування закладів загальної середньої освіти. Планується розширення мережі закладів дошкільної освіти шляхом відкриття дитсадка в селі Лисківка.

Забезпечується інформатизація та комп’ютеризація освітнього процесу – придбано три мультимедійних комплекси в Царичанські ДНЗ; 50 комп’ютерів для шкіл.

Здійснена ефективна підготовка для вдалого старту реформи «Нова українська школа».

Голова Царичанського РК Профспілки працівників освіти і науки Н.І.Самарська у своєму виступі розкрила актуальні напрямки роботи райкому профспілки як гаранта соціального захисту працівників. В зв»язку із оптимізацією мереж навчальних закладів Царичанської громади, ліквідовано дві школи I ступеня. Тому вона звернулася до голови Царичанської громади Сумського Г.В., який був присутній на конференції з проханням обов’язкового трудовлаштування працівників, що вивільняться в результаті закриття цих шкіл.

30 серпня у залі районної державної адміністрації пройшла конференція для педагогів Могилівської, Китайгородської, Ляшківської ОТГ та вчителів закладів освіти Царичанської райдержадміністрації. З аналізом досягнень 2017-2018 н.р. виступила начальник відділу освіти Царичанської райдержадміністрації Полупанова Н.М. Співдоповідачі – представники громад доповнили її та освітили питання освіти у своїх навчальних закладах.

Підсумовуючи роботу конференції, в.о. голови Царичанської райдержадміністрації Бакуліна О.Л. та голова районної ради Горбачова С.А. відмітили, що освіта Царичанського району – в надійних руках. І всі готові до спільної взаємодії, до співпраці, не дивлячись на те, що ми в різних громадах. Тільки єдності наша сила!

 

Яшна Н.В., заступник голови райкому Профспілки

 

zk_010918_1801

zk_020918_1803

zk_030918_1923

zk_040918_1886