Шановні відвідувачі нашого Інтернет - сайту!

.....Вітаємо Вас і щиро дякуємо за виявлений інтерес до нашої організації. Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з найпотужніших у майже двохмільйонному профспілковому загалі освітян України.

.....Наш обласний комітет Профспілки опікується проблемами правового, соціально – економічного захисту членів профспілки, сприяє задоволенню їх духовних та культурних інтересів, організовує контроль за втіленням в галузі відповідних законів та законодавчих актів. Значна увага приділяється оздоровленню працівників, студентів, членів їх сімей.

.....Будемо раді, якщо інформація нашого сайту стане Вам у пригоді, допоможе вирішити назрілі питання. Закликаємо членів Профспілки до єдності та співпраці і запевняємо, що обласний комітет Профспілки завжди буде стояти на заваді порушень ваших прав і свобод.

Президія обкому Профспілки

Нове у фотоальбомі

Анонси

Вісті з профорганізацій

Профспілковий гімн

Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Контакти

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України

49000, м. Дніпро,

просп. Д. Яворницького, 93

Тел./факс: (056) 744-58-55

E-mail: profspilka.dnepr@ua.fm

Пошук

Друкe-mail

dd_00DSC05371Кожен рік дитячий заклад оздоровлення та відпочинку ім. Володі Дубініна гостинно приймає дітей членів Профспілки працівників освіти міста Дніпро та районів області. 2018 рік також не став виключенням, за 2 зміни у таборі оздоровилися 358 діток!

1 зміна у таборі була присвячена скаутському руху, дітлахи вчилися орієнтуватися на місцевості, грали у лісі у справжні скаутські ігри, вчилися стріляти із лука, приймали участь у різних майстер-класах по наданню допомоги та в’язанню вузлів. Проводилось дуже багато цікавих квестів у лісі, різноманітні смуги перешкод, вечори біля багаття. На сцені також проходило багато цікавих заходів, це і кліпи про літо, скаутське Love story, екологічний показ мод, інтелектуальні ігри, танцювальні заходи та ін..

2 зміна була присвячена кіностудіям Hollywood’а. Кожен загін представляв одну з кіностудій і потім захищав її на сцені, створюючи справжній фільм про свій загін. Дітлахів навчали акторській грі, вони приймали участь у цікавих постановках, таких як «Квіткова феєрія», «Новий рік», «Хеллоуін», де все дійство було написане як повністю поставлена стрічка з реальними акторами. Також не слід забувати і про традиційні заходи, які відбуваються кожного літа у нашому таборі, а саме: «Флеш-моб», «Нон-стоп», «День іменинника», «Сонячне місто», «Івана купала», «Танці з зірками», «День навпаки», «Шоу талантів Дубініна», «Зіркове шоу» та багато ін..

Ось так і завершилось казкове літо у ДЗО ім. Володі Дубініна! Дякуємо всім, хто був з нами ці чудові і казкові 2 зміни! Чекаємо на Вас у 2019 році! До нових зустрічей!

 

dd_01DSC08589

dd_02_DSC04866

dd_03DSC09893

dd_04DSC01115