Шановні відвідувачі нашого Інтернет - сайту!

.....Вітаємо Вас і щиро дякуємо за виявлений інтерес до нашої організації. Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з найпотужніших у майже двохмільйонному профспілковому загалі освітян України.

.....Наш обласний комітет Профспілки опікується проблемами правового, соціально – економічного захисту членів профспілки, сприяє задоволенню їх духовних та культурних інтересів, організовує контроль за втіленням в галузі відповідних законів та законодавчих актів. Значна увага приділяється оздоровленню працівників, студентів, членів їх сімей.

.....Будемо раді, якщо інформація нашого сайту стане Вам у пригоді, допоможе вирішити назрілі питання. Закликаємо членів Профспілки до єдності та співпраці і запевняємо, що обласний комітет Профспілки завжди буде стояти на заваді порушень ваших прав і свобод.

Президія обкому Профспілки

Нове у фотоальбомі

Анонси

Вісті з профорганізацій

Профспілковий гімн

Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Контакти

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України

49000, м. Дніпро,

просп. Д. Яворницького, 93

Тел./факс: (056) 744-58-55

E-mail: profspilka.dnepr@ua.fm

Пошук

Друкe-mail

M_00200_20180719_125523Одним із приорітетних напрямків роботи Межівської районної організації профспілки працівників освіти і науки України є оздоровлення членів профспілки та їх родин.

З метою забезпечення повноцінного відпочинку та оздоровлення і враховуючи побажання спілчан, цього року оздоровлення проходило на березі Азовського моря. Термін відпочинку 6 днів. Оздоровилось 130 членів профспілки та їх сімей.

В пришкільних таборах з денним перебуванням оздоровилась 41 дитина при 50% відшкодуванні, згідно рішення райкому профспілки.

Активна діяльність членів президії райкому профспілки у співпраці з головами профспілкових організацій закладів освіти, сприяють проведенню оздоровлення на високому організаційному та якісному рівні, задоволенню потреб працівників та їх сімей.

До закінчення відпустки залишилось мало часу, тож нехай і в усіх моїх колег відпочинок вдасться на славу, хай він принесе масу позитивних емоцій і подарує неймовірний заряд бадьорості й життєвої енергії.

Бажаю чудового настрою, сонячних днів і теплого моря!!!

 

Голова РК Профспілки

МАТЮХІНА Л.І.

 

M400_IMG_20180719_125523