Шановні відвідувачі нашого Інтернет - сайту!

.....Вітаємо Вас і щиро дякуємо за виявлений інтерес до нашої організації. Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з найпотужніших у майже двохмільйонному профспілковому загалі освітян України.

.....Наш обласний комітет Профспілки опікується проблемами правового, соціально – економічного захисту членів профспілки, сприяє задоволенню їх духовних та культурних інтересів, організовує контроль за втіленням в галузі відповідних законів та законодавчих актів. Значна увага приділяється оздоровленню працівників, студентів, членів їх сімей.

.....Будемо раді, якщо інформація нашого сайту стане Вам у пригоді, допоможе вирішити назрілі питання. Закликаємо членів Профспілки до єдності та співпраці і запевняємо, що обласний комітет Профспілки завжди буде стояти на заваді порушень ваших прав і свобод.

Президія обкому Профспілки

Нове у фотоальбомі

Анонси

Вісті з профорганізацій

Профспілковий гімн

Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Контакти

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України

49000, м. Дніпро,

просп. Д. Яворницького, 93

Тел./факс: (056) 744-58-55

E-mail: profspilka.dnepr@ua.fm

Пошук

Друкe-mail

zk_000304З моменту децентралізації влади у Царичанському районі створено чотири об’єднані територіальні громади. І це ніяк не впливає на тісну співпрацю органів місцевого самоврядування та Царичанського райкому профспілки працівників освіти і науки України. З усіма виконкомами сільських та селищної рад підписано Колективні угоди на 2017-2020 роки. Підписання угод дає законні підстави злагоджено регулювати трудові та соціально-економічні відносин і захищати права та інтереси пра¬цівників освітянської галузі.

На засіданні колегії відділу освіти виконкому Царичанської селищної ради було заслухано звіт голови райкому профспілки Самарської Н.І. про хід виконання угоди у 2017 році. Вона відмітила, що упродовж року регулювання соціально-трудових відносин, відстоювання професійних прав та інтересів працівників закладів освіти Царичанської ОТГ через розвиток соціального партнерства та соціальний діалог забезпечили спільні скоординовані дії виконкому Царичанської селищної ради , з однієї сторони та Царичанською районною організацією профспілки працівників освіти і науки України, з другої сторони, через укладену колективну Угоду, що в основному унеможливило створення критичних ситуацій в трудових правовідносинах та запобігло виникненню як колективних, так і індивідуальних трудових спорів.

Профспілкова сторона відзначила, що в цілому норми та положення колективної угоди між виконкомом Царичанської селищної ради та РК профспілки працівників освіти і науки України на 2017-2020 роки виконуються. Разом з тим деякі пункти угоди зберігають свою актуальність. Частина зобов’язань угоди вимагає активізації зусиль соціальних партнерів для забезпечення її виконання.

Питанння про виконання Колективних угод із Ляшківським, Могилівським виконкомом сільських рад та відділом освіти Царичанської райдержадміністрації також було проаналізоване на Пленумі Царичанського райкому профспілки працівників освіти і науки України. Узагальнено хід виконання Угод, у разі невиконання окремих положень заплановано здійснення додаткових заходів щодо їх реалізації. Також прийнято відповідне рішення.

Голова райкому Профспілки Самарська  Н.І.

Resize_of___