Шановні відвідувачі нашого Інтернет - сайту!

.....Вітаємо Вас і щиро дякуємо за виявлений інтерес до нашої організації. Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з найпотужніших у майже двохмільйонному профспілковому загалі освітян України.

.....Наш обласний комітет Профспілки опікується проблемами правового, соціально – економічного захисту членів профспілки, сприяє задоволенню їх духовних та культурних інтересів, організовує контроль за втіленням в галузі відповідних законів та законодавчих актів. Значна увага приділяється оздоровленню працівників, студентів, членів їх сімей.

.....Будемо раді, якщо інформація нашого сайту стане Вам у пригоді, допоможе вирішити назрілі питання. Закликаємо членів Профспілки до єдності та співпраці і запевняємо, що обласний комітет Профспілки завжди буде стояти на заваді порушень ваших прав і свобод.

Президія обкому Профспілки

Нове у фотоальбомі

Анонси

Вісті з профорганізацій

Профспілковий гімн

Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Контакти

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України

49000, м. Дніпро,

просп. Д. Яворницького, 93

Тел./факс: (056) 744-58-55

E-mail: profspilka.dnepr@ua.fm

Пошук

Друкe-mail

Resize_of_Screenshot_2018-01-13-14-00-03-435_com.facebook.katana12 січня 2018 року за ініціативи голови Софіївської селищної ради Петра Сегедія, підтримки голови Дніпропетровського Центру розвитку місцевого самоврядування, управління культури, національностей і релігій облдержадміністрації у Софіївському районі пройшов перший в області Децентралізований відкритий фестиваль-конкурс різдвяно-новорічної атрибутики та вертепів «Різдвяна зірка» серед об’єднаних територіальних громад. Учасниками фестивалю стали 16 колективів із громад Нікопольського, Солонянського, Васильківського, Дніпровського, Криничанського, Широківського, П’ятихатського та Софіївського районів. Журі конкурсу очолила директор Дніпропетровського центру розвитку місцевого самоврядування Олена Тертишна.

Освітяни нашої громади долучилися до підготовки та участі у фестивалі. Програму свята відкрив ансамбль учителів та учнів КЗ «Софіївська опорна ЗОШ І-ІІІ ступенів», а у конкурсній програмі Софіївську об’єднану громаду представили дитячі садочки райцентру «Ромашка», «Чайка», «Берізка» та творчий колектив «Мальва».

За рішенням журі переможцями стали: третє місце- колектив Васильківської ОТГ Васильківського району, друге – колектив Лихівської ОТГ П’ятихацького району, перше- колектив «Мальва» Софіївської ОТГ (керівник Хваль Ю.О., педагог КЗ «Софіївський центр творчості»). Всім учасникам фестивалю вручено пам’ятні дипломи, подарунки, переможцям - грошові сертифікати. Також спеціальний приз за вокал отримали представники Девладівської об’єднаної територіальної громади Софіївського району.

У рамках фестивалю діяла виставка різдвяно-новорічної атрибутики, її учасники також заохочені дипломи та призами.

Конкурс відтепер стане щорічним та буде сприяти збереженню і популяризації традиційної народної культури.

Райком Профспілки підтримує ініціативу Софіївського селищного голови щодо проведення фестивалю та вітає цьогорічних переможців.

 

Н.О.Білоус , голова Софіївської районної організації

Профспілки працівників освіти і науки України

 

Resize_of__2018-01-13-14-51-49-610