Шановні відвідувачі нашого Інтернет - сайту!

.....Вітаємо Вас і щиро дякуємо за виявлений інтерес до нашої організації. Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з найпотужніших у майже двохмільйонному профспілковому загалі освітян України.

.....Наш обласний комітет Профспілки опікується проблемами правового, соціально – економічного захисту членів профспілки, сприяє задоволенню їх духовних та культурних інтересів, організовує контроль за втіленням в галузі відповідних законів та законодавчих актів. Значна увага приділяється оздоровленню працівників, студентів, членів їх сімей.

.....Будемо раді, якщо інформація нашого сайту стане Вам у пригоді, допоможе вирішити назрілі питання. Закликаємо членів Профспілки до єдності та співпраці і запевняємо, що обласний комітет Профспілки завжди буде стояти на заваді порушень ваших прав і свобод.

Президія обкому Профспілки

Нове у фотоальбомі

Анонси

Вісті з профорганізацій

Профспілковий гімн

Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Контакти

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України

49000, м. Дніпро,

просп. Д. Яворницького, 93

Тел./факс: (056) 744-58-55

E-mail: profspilka.dnepr@ua.fm

Пошук

Друкe-mail

vc_001017_0840З метою розвитку туризму, підвищення ролі фізичної культури і спорту у гармонійному розвитку особистості, сприяння формуванню здорового способу життя працівників освіти 6 жовтня 2017 року обласним комітетом освітянської Профспілки (голова Галина Бєлікова) проведено туристичні змагання серед працівників освіти Дніпропетровської області.

Освітяни–ентузіасти зібралися на туристичний зліт у мальовничому лісі Новомосковського району на березі річки Самара. Ця яскрава, незабутня подія  проходила на базі обласного освітянського профспілкового дитячого оздоровчого табору «Лісова казка».

За організаційно-фінансової участі Верхньодніпровського районного комітету галузевої Профспілки (голова Людмила Коваленко) та відділу освіти райдержадміністрації (начальник Наталя Ходос) делегація педагогічних працівників Верхньодніпровщини, яку очолив член президії районного комітету Профспілки Владислав Забігай, також взяла участь у туристичних змаганнях.

Програма змагань була насиченою і складалася з трьох основних етапів-естафет: з туристських навичок, «Експромт» та «Смуга перешкод». Наші педагоги намагалися бути згуртованими, зосередженими на досягненні високих результатів і змагалися з туристським завзяттям. Вони показали вміння впевнено долати смугу перешкод, яка включала елементи техніки пішохідного туризму (навісна переправа, переправа за допомогою жердин, «паралельні перила», «ліани» «маятник», «метелик», «купини»), продемонстрували професіоналізм, спритність, вміння бороти труднощі та зайняли призові місця в усіх туристичних естафетах.

У конкурсах художньої самодіяльності та кашоварів члени нашої команди проявили багато творчої вигадки і фантазії, зуміли показати себе яскравими та креативними, за що й були визнані журі переможцями.

У загальнокомандному заліку туристських баталій збірна команда освітян Верхньодніпровського району (капітан – Олександр Прядко) виборола почесне третє місце після команд міста Кам’янське і Солонянського району та нагороджена грошовою винагородою Дніпропетровського обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України. Отже, верхньодніпровська команда успішно реалізувала свій девіз: «Команда наша – «Легіон», у нас один – як мільйон».

Щиросердно вітаємо наших колег-спілчан Владислава Забігая (Пушкарівська СЗШ), Олександра Прядка (Верхньодніпровський Палац дитячої та юнацької творчості), Олега Голтвянського та Юрія Євпраксіна (Верхньодніпровська СЗШ №2), Оксану Забігай (Верхньодніпровський навчально-реабілітаційний центр), Євгенію Саннікову (Верхньодніпровський комунальний дошкільний навчальний заклад №1 «Чайка»), Володимира Попкова та Надію Міхєєнко (Дніпровська СЗБШ), Дениса Бацка (Новомиколаївська СЗШ №2) з вагомими досягненнями та висловлюємо їм щиру вдячність за гідний захист спортивної честі педагогів Верхньодніпровщини.

Президія Верхньодніпровського районного комітету Профспілки висловлює щиру вдячність штатним працівникам обласного комітету освітянської Профспілки на чолі з головою Галиною Бєліковою за чудову організацію змагань з туризму обласної спартакіади працівників освіти.

ЛЮДМИЛА КОВАЛЕНКО,

голова Верхньодніпровського районного комітету

Профспілки працівників освіти і науки України,

член президії обласного комітету галузевої Профспілки

 

vc_011017_0939

vc_021017_0892

vc_031017_0922

vc_04_0900

vc_051017_0862

vc_061017_0972