Шановні відвідувачі нашого Інтернет - сайту!

.....Вітаємо Вас і щиро дякуємо за виявлений інтерес до нашої організації. Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з найпотужніших у майже двохмільйонному профспілковому загалі освітян України.

.....Наш обласний комітет Профспілки опікується проблемами правового, соціально – економічного захисту членів профспілки, сприяє задоволенню їх духовних та культурних інтересів, організовує контроль за втіленням в галузі відповідних законів та законодавчих актів. Значна увага приділяється оздоровленню працівників, студентів, членів їх сімей.

.....Будемо раді, якщо інформація нашого сайту стане Вам у пригоді, допоможе вирішити назрілі питання. Закликаємо членів Профспілки до єдності та співпраці і запевняємо, що обласний комітет Профспілки завжди буде стояти на заваді порушень ваших прав і свобод.

Президія обкому Профспілки

Нове у фотоальбомі

Анонси

Вісті з профорганізацій

Профспілковий гімн

Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Контакти

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України

49000, м. Дніпро,

просп. Д. Яворницького, 93

Тел./факс: (056) 744-58-55

E-mail: profspilka.dnepr@ua.fm

Пошук

Друкe-mail

mt_001017_10В рамках проведення Дня фізичної культури і спорту та Всесвітнього дня туризму, в мальовничому куточку Приорілля Магдалинівщини, на території березового гаю Чернеччинського лісу, на два дні 15 та 16 вересня 2017 зібралися освітяни-туристи – ті, хто не байдужий до здорового способу життя. Як і в попередні роки, цей захід проводився з метою виконання соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту, подальшої пропаганди та популяризації спортивного туризму серед працівників освіти, перевірки та підвищення рівня технічної та тактичної майстерності спортсменів-туристів, формування знань, вмінь та навичок виживання в складних природних умовах, сприяння підвищенню безпеки і охорони навколишнього середовища, покращення фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи в навчально-виховних закладах, виявлення кращих спортсменів та команд для підготовки та участі в обласних та Всеукраїнських змаганнях.

Цьогорічний туристський зліт зібрав дружні колективи 22 закладів освіти, що саме повторив чисельну кількість команд 2005 року: Бузівської, Дмухайлівської, Жданівської, Кільченської, Котівської, Личківської, Магдалинівської, Мар’ївської, Новопетрівської, Оленівської, Поливанівської, Чернеччинської, Шевської ЗОШ І-ІІІ ст., об’єднаної команди Заплавської ЗОШ І-ІІІ ст. та Заплавського ДНЗ, Євдокіївської ЗОШ І-ІІ ст. (філії), Першотравенського та Почино-Софіївського НВК. Гостьовий склад в цьому році представляли збірні команди освітян Магдалинівського ПТУ-88, КВНЗ «Дніпропетровський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти», Новомосковського, Криворізького району та м. Тернівка.

На урочистому відкритті зі словами привітання до присутніх звернулися Коваль О.І., начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Магдалинівської райдержадміністрації, Руденко І.П., голова Магдалинівської РО Профспілки працівників освіти і науки України, Лаврова Л.В., завідувач кафедри виховання та культури здоров’я КВНЗ «ДОІППО», які побажали всім присутнім з нагоди свята Дня фізичної культури і спорту, Всесвітнього дня туризму здоров’я, миру, щастя, добра, творчих здобутків на професійній ниві, соціальних гарантій та туристського настрою.

Хвилиною мовчання було вшановано світлу пам’ять про Володимира Максимовича Івочки, колишнього голови Магдалинівської РО Профспілки працівників освіти і науки України, Анатолія Івановича Сипала, колишнього вчителя фізичної культури Магдалинівської ЗОШ І-ІІІ ст., головного судді змагань, Віталія Анатолійовича Кандели, колишнього директора Першотравенської ЗОШ І-ІІІ ст. та методиста РМК відділу освіти райдержадміністрації, Ніну Іванівну Синявську, колишнього директора Першотравенської ЗОШ І-ІІІ ст., які постійно були одними з головних організаторів спортивно-масових та фізкультурно-оздоровчих заходів серед працівників освітньої галузі в районі та в області. Царство їм небесне!

Після проведеного жеребкування, за участю представників команд та суддівської колегії, розпочалися ІV змагання зі спортивного туризму пам’яті Івочки В.М. Дводенна програма змагань включала 6 видів програми: три естафетних види: «Смуга перешкод», «Туристські навички», «Експромт» й три конкурсних види – «Кашовари» та «Художня самодіяльність» та «Капітани».

Переможцями та призерами цьогорічних змагань по видах програми стали:

- «Естафета «Смуга перешкод»:

1-е місце – Криворізький район;

2-е місце – м. Тернівка;

3-є місце – Котівська ЗОШ І-ІІІ ст.;

- «Естафета туристських навичок»:

1-е місце – Криворізький район;

2-е місце – Шевська ЗОШ І-ІІІ ст.;

3-є місце – Котівська ЗОШ І-ІІІ ст.;

- «Естафета «Експромт»:

1-е місце – м. Тернівка;

2-е місце – Заплавська ЗОШ І-ІІІ ст./Заплавський ДНЗ;

3-є місце – Криворізький район;

- «Конкурс кашоварів»:

1-е місце – Дмухайлівська ЗОШ І-ІІІ ст. та Новомосковський район;

2-е місце – Чернеччинська ЗОШ І-ІІІ ст. та Магдалинівське ПТУ-88;

3-є місце – Жданівська та Новопетрівська ЗОШ І-ІІІ ст.;

- «Конкурс художньої самодіяльності»:

1-е місце – Заплавська ЗОШ І-ІІІ ст./Заплавський ДНЗ та Котівська ЗОШ І-ІІІ ст.;

2-е місце – Дмухайлівська та Личківська ЗОШ І-ІІІ ст.;

3-є місце – ДОІППО та м. Тернівка;

- «Конкурс капітанів»:

1-е місце – Гончарук Олег (Бузівська ЗОШ І-ІІІ ст.);

2-е місце – Шовкопляс Анастасія (Мар’ївська ЗОШ І-ІІІ ст.);

3-є місце – Орищенко Валерій (Дмухайлівська ЗОШ І-ІІІ ст.).

На завершення змагань були підведені підсумки, проведено нагородження переможців та призерів подяками, грамотами, медалями та призами як в індивідуальному, так і в командному заліку. Жодна з команд не залишилася без нагород, призів та відзнаки. За підсумковими результатами в загальнокомандному заліку цьогорічний п’єдестал мав такий вигляд. Так ІІІ-є місце зайняв колектив освітян м. Тернівка (представник команди Куслій Н.Т.). На ІІ-му місці команда освітян Котівської ЗОШ І-ІІІ ст. (представник команди Лашко К.В.). Переможцем «Освітянського туризму-2017» та володарем Кубку зі спортивного туризму пам’яті В.М.Івочки стала дружня команда освітян Криворізького району (представник команди Воронько М.М.).

Організаційний комітет по проведенню міжрайонних змагань зі спортивного туризму дякує за сприяння, підтримку та допомогу в організації проведення даного заходу адміністрації відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації, президії РО Профспілки працівників освіти і науки України, бригаді суддів та секретарів з числа працівників відділу освіти, вчителів фізичної культури ЗОШ, тренерів-викладачів ДЮСШ, працівників РБДТ. Особлива подяка Тесленку В.В. (смт. Магдалинівка) за озвучення даного заходу.

Усі команди-учасниці змагань завдячують своїм керівникам та головам профспілкових комітетів за сприяння в організації, підготовці та участі в туристських змаганнях 2017 року.

Користуючись можливістю, вітаємо всіх освітян з нагоди професійного свята – Дня працівників освіти! Бажаємо всім вам міцного здоров’я, миру, добра, тепла, радості, любові, щастя, перемог, творчих успіхів, соціального захисту та гарантій, всього самого найкращого в житті! Нехай у всіх нас завжди буде по-більше позитиву. До нових зустрічей на спортивних майданчиках та туристських стежинах. Зі святом, шановні колеги-освітяни!

 

 

І.Руденко.,

голова Магдалинівської РО Профспілки

працівників освіти і науки України

 

mt_011017_15

mt_02101706

mt_031017_08

mt_041017_14

mt_0610171

mt_05101711