Шановні відвідувачі нашого Інтернет - сайту!

.....Вітаємо Вас і щиро дякуємо за виявлений інтерес до нашої організації. Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з найпотужніших у майже двохмільйонному профспілковому загалі освітян України.

.....Наш обласний комітет Профспілки опікується проблемами правового, соціально – економічного захисту членів профспілки, сприяє задоволенню їх духовних та культурних інтересів, організовує контроль за втіленням в галузі відповідних законів та законодавчих актів. Значна увага приділяється оздоровленню працівників, студентів, членів їх сімей.

.....Будемо раді, якщо інформація нашого сайту стане Вам у пригоді, допоможе вирішити назрілі питання. Закликаємо членів Профспілки до єдності та співпраці і запевняємо, що обласний комітет Профспілки завжди буде стояти на заваді порушень ваших прав і свобод.

Президія обкому Профспілки

Нове у фотоальбомі

Анонси

Вісті з профорганізацій

Профспілковий гімн

Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Контакти

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України

49000, м. Дніпро,

просп. Д. Яворницького, 93

Тел./факс: (056) 744-58-55

E-mail: profspilka.dnepr@ua.fm

Пошук

Друкe-mail

1_petrikivskiy_divocvit-201716 вересня 2017 року майже 300 членів Криничанської районної організації Профспілки працівників освіти і науки відвідали ювілейний обласний етнофестиваль «Петриківський диво цвіт». На масштабне культурне дійство освітяни району прибули на 13 автобусах та декількох автомобілях.

Під час свята спілчани стали учасниками майстер-класів, конкурсів, атракціонів, відвідали поляни Вареників, Меду, Випічки, Сала. А Виставкові, Ярмаркові, Мистецькі поляни вразили своїм багатством і красою.

Криничанці стали свідками яскравого культурного дозвілля. На Виставочній поляні, оглядаючи вироби з усіх куточків нашої області, спілчани були вражені майстерністю їх виготовлення, талановитістю наших земляків. Окремі члени профспілкової організації долучилися до розмальовування найдовшого в Україні панно та намалювали прекрасний український сільський краєвид.

Ніхто зі свята не повернувся із порожніми руками, але запам’яталося воно не скільки матеріальними здобутками, стільки незабутніми хвилинами патріотичного піднесення, почуттям гордощів за рідний край, відчуттям єдності освітян Криничанщини. Всі витрати на науково-методичну екскурсію були здійснені за рахунок районного комітету галузевої Профспілки.

 

Голова Криничанської районної організації

Профспілки працівників освіти і науки: М. Ткач

 

kp-001091720170916_124608

kr_02091720170916_114243