Шановні відвідувачі нашого Інтернет - сайту!

.....Вітаємо Вас і щиро дякуємо за виявлений інтерес до нашої організації. Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з найпотужніших у майже двохмільйонному профспілковому загалі освітян України.

.....Наш обласний комітет Профспілки опікується проблемами правового, соціально – економічного захисту членів профспілки, сприяє задоволенню їх духовних та культурних інтересів, організовує контроль за втіленням в галузі відповідних законів та законодавчих актів. Значна увага приділяється оздоровленню працівників, студентів, членів їх сімей.

.....Будемо раді, якщо інформація нашого сайту стане Вам у пригоді, допоможе вирішити назрілі питання. Закликаємо членів Профспілки до єдності та співпраці і запевняємо, що обласний комітет Профспілки завжди буде стояти на заваді порушень ваших прав і свобод.

Президія обкому Профспілки

Нове у фотоальбомі

Анонси

Вісті з профорганізацій

Профспілковий гімн

Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Контакти

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України

49000, м. Дніпро,

просп. Д. Яворницького, 93

Тел./факс: (056) 744-58-55

E-mail: profspilka.dnepr@ua.fm

Пошук

Друкe-mail

M000917_3769Туризм – це свято, на яке не потрібен квиток. Достатньо зібрати все необхідне у рюкзак, вийти раніше з дому – і … свято ваше. Ви побачите, як знімає сонце туманний серпанок з річки. Помилуєтеся вранішньою зорею, помітите, як виблискуватиме роса на травинках, як грається сонячним промінчиком білка. Невже можна відмовитися від такої романтичної подорожі, ночівлі біля вогнища на березі річки, пісні з друзями?

На Межівщині коло любителів туристичних змагань стає дедалі більше.

За ініціативи РК Профспілки працівників освіти і науки України та підтримки відділу освіти Межівської райдержадміністрації, Межівського селищного голови В.М. Зражевського та голови Новопавлівської об»єднаної територіальної громади І.І. Кондратюк 15-16 вересня на базі оздоровчо – виховного табору «Лілія» пройшов ІУ районний туристичний зліт - змагання серед працівників навчально – виховних закладів освіти Межівського району. Основна мета проведення таких змагань -пропаганда та популяризація туризму і краєзнавства, як ефективного засобу духовного та фізичного розвитку, залучення до активного та корисного відпочинку, обмін досвідом між туристськими командами навчальних закладів, виявлення найсильніших команд, підвищення туристської майстерності учасників змагань.

На відкритті заходу радо вітали усіх вірних друзів: досвідчених туристів і новачків. З метою зміцнення ланок Профспілок  Межівського району  вперше у змаганнях взяла участь команда профспілкової організації Межівського територіального центру соціальної активності.

Цей щорічний захід приїхали підтримати почесні гості:

Голова обласної ради Профспілки працівників соціальної сфери України Лазарєва Ніна Михайлівна

Голова районного комітету  Профспілки працівників освіти і науки України Матюхіна Лариса Іванівна.

Перший заступник голови Межівської райдержадміністрації Жук Антоніна Станіславівна

Начальник відділу освіти Межівської районної державної адміністрації Литвиненко Олександр Олексійович. Присутні привітали учасників зльоту та побажали не перемоги, а позитивних емоцій від змагань.

11 освітянських команд та команда терцентру змагалися за звання «краща туристична команда».

Вони долали 1,5 км туристську «Смугу перешкод», хизувались своїми туристичними навичками, транспортували «потерпілого», визначали кращого капітана, театралізовано подавали кашу майстри – кашовари , а у шашко – шаховому клубі йшла запекла боротьба за першість. А ввечері слухали попурі туристських пісень біля багаття. Зліт був незабутнім. Атмосфера азарту, доброзичливості і командний дух панували над «Дібрівським» лісом та річкою «Вовчою» протягом двох днів.

І у результаті перемогу здобули команда Новопавлівської СЗШ №1 та дебютанти змагань – команда Межівського терцентру. Друге та третє місце посіли команди Межівської СЗШ № 1 і Володимирівської СЗШ. Проте всі освітяни - учасники змагань отримали подарунки від голови РК Профспілки  працівників освіти і науки України Матюхіної Л.І.

 

Голова Межівського

РК Профспілки Матюхіна Л.І.

M01_0109173724

M02-0917_3754

M_030917_3744

M04-0917_3727

M050917_3769