Шановні відвідувачі нашого Інтернет - сайту!

.....Вітаємо Вас і щиро дякуємо за виявлений інтерес до нашої організації. Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з найпотужніших у майже двохмільйонному профспілковому загалі освітян України.

.....Наш обласний комітет Профспілки опікується проблемами правового, соціально – економічного захисту членів профспілки, сприяє задоволенню їх духовних та культурних інтересів, організовує контроль за втіленням в галузі відповідних законів та законодавчих актів. Значна увага приділяється оздоровленню працівників, студентів, членів їх сімей.

.....Будемо раді, якщо інформація нашого сайту стане Вам у пригоді, допоможе вирішити назрілі питання. Закликаємо членів Профспілки до єдності та співпраці і запевняємо, що обласний комітет Профспілки завжди буде стояти на заваді порушень ваших прав і свобод.

Президія обкому Профспілки

Нове у фотоальбомі

Анонси

Вісті з профорганізацій

Профспілковий гімн

Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Контакти

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України

49000, м. Дніпро,

просп. Д. Яворницького, 93

Тел./факс: (056) 744-58-55

E-mail: profspilka.dnepr@ua.fm

Пошук

Друкe-mail

dr_000917_01616 вересня 2017 року відповідно до Постанови обкому профспілки та за ініціативи ради голів районних організацій Профспілки працівників освіти і науки відбулася Спартакіада серед працівників закладів освіти м. Дніпра. Команди 6 районів міста Дніпра гостинно приймав ДОТ імені Володі Дубініна, який розташований у мальовничому селі Могилів Царичанського району. Серед чудової природи, у сосновому лісі відбулися змагання з міні-футболу, волейболу та настільного тенісу.

Команди вишикувалися на стадіоні на урочисту лінійку. Зі словами привітання та побажання перемог до учасників змагань звернулися голови райкомів Профспілки Центрального, Соборного, Новокодацького, Індустріального, Чечелівського та представник Шевченківського районів міста. Після виконання державного та профспілкових гімнів відбулося жеребкування і розпочалася боротьба за перемогу!

Футболісти показали справжню гру, суперництво було не на жарт! Переможцями стали:

І місце – команда Новокодацького району,

ІІ місце – команда Соборного району.

ІІІ місце – команда Центрального та Чечелівського району.

Ще запеклішими були змагання з волейболу. Спортсмени змагалися у чесній боротьбі, під палючим сонцем (день був, на диво, не по-осінньому теплим). За підсумками були визначені кращі команди:

І місце - команда Індустріального району,

ІІ місце – команда Соборного району,

ІІІ місце – команда Новокодацького району.

Змагання по настільному тенісу також були дуже насиченими. Учасники до пізнього вечору змагалися між собою. Вболівальники усіма силами та гучними кричалками дуже підтримували спортсменів своїх районів. Отже, переможцями стали:

І місце - команда Новокодацького та Чечелівського району,

ІІ місце – команда Соборного району,

ІІІ місце – команда Індустріального та Центрального району.

Усі учасники змагань були дуже задоволені і висловили побажання, щоб Спартакіада на природі стала традиційною – щорічною, бо голова Соборного району Профспілки працівників освіти і науки України Галущенко В.М., яка опікується цим табором, разом із своїми помічниками дуже гостинно зустріли команди міста Дніпра.

Свято відбулося! І,як завжди, коли є змагання, є переможці і є переможені. Але найголовніше – це бажання творити, грати, перемагати. І дуже гарно, коли талановиті люди - вчителі, вихователі, тренери- можуть спілкуватися, змагатися. Бо, як казав П’єр де Кубертен: «Головне не перемога, а участь!».

Велике спасибі оргкомітету за організацію та проведення «Спартакіади - 2017»! Бажаємо вам завжди бути здоровими! І нехай спорт стане невід’ємною частиною вашого життя.

Рада голів райкомів Профспілки

працівників освіти і науки м. Дніпра

 

dh_010719f_001

dr_020917_002

dr_030917_007

dr_040917_003

Resize_of_012

dr_060917_017

dr_070917_019