Шановні відвідувачі нашого Інтернет - сайту!

.....Вітаємо Вас і щиро дякуємо за виявлений інтерес до нашої організації. Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з найпотужніших у майже двохмільйонному профспілковому загалі освітян України.

.....Наш обласний комітет Профспілки опікується проблемами правового, соціально – економічного захисту членів профспілки, сприяє задоволенню їх духовних та культурних інтересів, організовує контроль за втіленням в галузі відповідних законів та законодавчих актів. Значна увага приділяється оздоровленню працівників, студентів, членів їх сімей.

.....Будемо раді, якщо інформація нашого сайту стане Вам у пригоді, допоможе вирішити назрілі питання. Закликаємо членів Профспілки до єдності та співпраці і запевняємо, що обласний комітет Профспілки завжди буде стояти на заваді порушень ваших прав і свобод.

Президія обкому Профспілки

Нове у фотоальбомі

Анонси

Вісті з профорганізацій

Профспілковий гімн

Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Контакти

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України

49000, м. Дніпро,

просп. Д. Яворницького, 93

Тел./факс: (056) 744-58-55

E-mail: profspilka.dnepr@ua.fm

Пошук

Друкe-mail

ppol_0009_.4Літо цього року видалось незвичайним: на зміну занадто прохолодним дням приходила довготривала спека. Та ось пора відпочинку та відпусток покидає свій зеніт. Учителі та учні Павлоградщини традиційно з великою радістю та захопленням готуються до нового навчального року. Малеча та вихователі дошкільних навчальних закладів теж не стоять осторонь, бо пора літнього відпочинку доходить до кінця, то ж і вони дбають про завтрашній день.

Дошкільнята та учні загальноосвітніх навчальних закладів з нетерпінням чекають зустрічі з наставниками: завжди бадьорими, усміхненими, енергійними, відпочившими. А про все це дбає районна профспілкова організація. Хочеться висловити добрі слова подяки про неспокійної вдачі людину – голову Павлоградської районної організації профспілки освітян – Коваленко Валентину Анатоліївну.

І це не голослівно, бо наш голова профспілки – це, перш за все, добра, чуйна людина, яка ніколи нікого не залишить поза увагою. Хто як не вона попіклується про надання потребуючим матеріальної допомоги, комусь допоможе підтримати своє здоров'я у санаторії, а комусь і просто доброю порадою допоможе, бо серце у неї чуйне, не байдуже до людських потреб.

Ось і 22 серпня 2017 р. районний комітет Профспілки, на чолі із Валентиною Анатоліївною, організував для 86 освітян Павлоградщини та їх родин незабутню екскурсію до міст Полтава, Миргород та на Сорочинський ярмарок.

Якою цікавою та захоплюючою виявилась ця поїздка. Адже ми дуже були раді теплій зустрічі з колегами району, з захопленням подорожували стежками видатного українського літературного діяча, письменника І. Котляревського, згадали його незабутню «Енеїду», поринули в атмосферу українського села, пригадавши перлину його творчості «Наталка Полтавка». Екскурсанти з задоволенням пройшлися Гоголівськими місцями, поринули в атмосферу містики, звичаїв та обрядів українського народу, описаних у творах М. Гоголя. Відвідали музей «Авіації» і отримали велике задоволення. А яким веселим і радісним було відкриття Сорочинської ярмарки! Усі відпочиваючі брали участь у розвагах та конкурсах, скуштувавши полтавських галушок та вареників. А якими захоплюючими були концерти на імпровізованих сценах ярмарку!

Щирі слова вдячності за таку цікаву та змістовну екскурсію. А до екскурсії ми звикли, бо наш профспілковий лідер знайомить нас з видатними місцями України часто. Ми вже побували і в м. Умань, де з величезним задоволенням оглянули Софіївський парк; і в м. Запоріжжі, і на острові Хортиця, і в Святогорську, і в Трускавці, і на Полтавщині ми вже вдруге за цей рік.

Шановні колеги!!! Щире вітання з Днем знань, з початком нового навчального року, з початком нових звершень!

 

 

Голова профспілки В'язівоцької ЗШ І-ІІІ ст.

Олійник Н. В.

 

ppol_0109_.4

ppol_020109_.2

ppol_0309_.1

ppol_0409_.3