Шановні відвідувачі нашого Інтернет - сайту!

.....Вітаємо Вас і щиро дякуємо за виявлений інтерес до нашої організації. Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з найпотужніших у майже двохмільйонному профспілковому загалі освітян України.

.....Наш обласний комітет Профспілки опікується проблемами правового, соціально – економічного захисту членів профспілки, сприяє задоволенню їх духовних та культурних інтересів, організовує контроль за втіленням в галузі відповідних законів та законодавчих актів. Значна увага приділяється оздоровленню працівників, студентів, членів їх сімей.

.....Будемо раді, якщо інформація нашого сайту стане Вам у пригоді, допоможе вирішити назрілі питання. Закликаємо членів Профспілки до єдності та співпраці і запевняємо, що обласний комітет Профспілки завжди буде стояти на заваді порушень ваших прав і свобод.

Президія обкому Профспілки

Нове у фотоальбомі

Анонси

Вісті з профорганізацій

Профспілковий гімн

Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Контакти

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України

49000, м. Дніпро,

просп. Д. Яворницького, 93

Тел./факс: (056) 744-58-55

E-mail: profspilka.dnepr@ua.fm

Пошук

Друкe-mail

vrk_000517_P5244956Напередодні свята «Останнього дзвоника» члени президії Верхньодніпровського районного комітету Профспілки працівників освіти і науки України взяли активну участь у підготовленому відділом освіти Верхньодніпровської райдержадміністрації та районним методичним кабінетом традиційному щорічному районному фестивалі «Травневий зорепад», під час якого в різних номінаціях вшановуються переможці районних, обласних та Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, творчих конкурсів, спортивних змагань серед учнівських і педагогічних колективів середніх загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів району.

Першими вийшли на сцену переможці у номінації «Взірцева родина», вкотре довівши, що родина — то невичерпне джерело наснаги, теплоти та батьківської любові. Подяки батькам за гідне виховання їхніх обдарованих дітей вручали голова Верхньодніпровської райдержадміністрації О.Б. Ковальчук та голова Верхньодніпровської районної ради А.В. Кравченко

Переможців у номінації «Гордість Верхньодніпровщини» привітала виконуюча обов’язки начальника відділу освіти Н.М.Голтвянська. Це – учні, які стали призерами ІІІ обласного етапу Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів. Цьогоріч наш район має 23 такі перемоги!

Високі досягнення учнів були відзначені у номінаціях «Всебічна обдарованість», «Суспільно-гуманітарні дисципліни», «Природничо-математичні та технологічні дисципліни», «Крок до перемоги», «Творча обдарованість». Переможців вітали методисти районного методичного кабінету Л.Б.Карлаш, М.А.Захарук-Чайченко, Л.І.Привалова, І.Г.Коваль та Т.В.Марковська.

У номінації «Спортивна надія України» відзначили учнів, які щороку підтверджують свої досягнення новими перемогами, створюючи спортивний імідж Верхньодніпровщини. А.В.Кравченко вручив Подяку голови Верхньодніпровської районної ради директору КЗ «Верхньодніпровська СШ №1 І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням іноземних мов» О.В.Роговській та учням цього навчального закладу за колоритне представлення Верхньодніпровської громади на етно-рок фестивалі «KOZAK FEST-2017», який напередодні пройшов у П′ятихатському районі.

Вже традиційно на святі вітали найменших переможців – учнів 3 та 4 класів. Завідуюча районним методичним кабінетом К.В.Цимбаліст вручила наймолодшим зірочкам дипломи та солодкі подарунки від А.І.Мусаєва, директора ТОВ «Духм’яна піч».

Щороку на фестивалі «Травневий зорепад» оголошуються результати районного конкурсу «Учень року». Перемогу у конкурсі здобули троє найкращих з 13 кращих учнів району: Святковський Данило, учень 10 класу КЗ «Дніпровська СЗБШ І-ІІІ ст.»; Палій Інна, учениця 9 класу КЗ Ганнівський НВК «СЗШ-ДНЗ»; Костенко Роман, учень 8 класу КЗ «Верхньодніпровська СЗШ №5 І-ІІІ ст.». Сертифікати переможцям вручили А.В.Кравченко, голова Верхньодніпровської районної ради, та Н.М.Голтвянська, виконуюча обоов'язки начальника відділу освіти райдержадміністрації. Слід зазначити, що за сприяння заступника голови Верхньодніпровської районної ради С.В.Якименка переможці шкільного етапу конкурсу отримали чудовий подарунок від народного депутата України С.В.Рибалка – поїздку до м. Києва. Наші учні побували в Національному палаці спорту «Олімпійський» та відвідали Верховну Раду України.

Особливе місце на святі було відведено номінації «Учитель – майстер», бо хто ж, як не творчий учитель, виплекав творчого учня! Почесне місце в цій номінації посіли вчителі, керівники гуртків та секцій позашкільних навчальних закладів, учні та вихованці яких мають значні досягнення на обласному та Всеукраїнському рівні. Педагогів-майстрів нагороджувала і вітала Л.М.Коваленко, голова районного комітету Профспілки працівників освіти і науки України, депутат Верхньодніпровської районної ради.

Віншуючи обдарованих учнів, Людмила Михайлівна висловила особливу вдячність їх наставникам – учителям. Це вони засвітили яскраві зірки «Травневого зорепаду» Верхньодніпровщини, щедро і безкорисливо даруючи своїм вихованцям глибокі системні знання, безмежну творчість, життєву мудрість, сердечне добро і душевне тепло. Це вони навчили їх цілеспрямовано і наполегливо працювати для досягнення зіркових успіхів, поставленої мети, здійснення мрій і сподівань. Від імені районного комітету Профспілки працівників освіти і науки України вона щиро привітала колег-спілчан із заслуженими нагородами, висловила глибоку вдячність педагогам за сумлінну творчу працю щодо утвердження національної ідеї, оновлення змісту національної освіти, розвитку творчих здібностей учнівської молоді та побажала, щоб «Травневий зорепад» відкривав нові горизонти для учнів, надихав педагогів успіхами своїх вихованців, а батьків – гордістю за своїх талановитих дітей.

Фестиваль «Травневий зорепад-2017» продемонстрував високий інтелектуально-творчий потенціал учнів та педагогічних працівників Верхньодніпровщини, вкотре впевнив, що ми ростимо талановиту молодь, яка є надією, інтелектом та духовним наповненням Верхньодніпровського краю і яка вплете у національний вінок цвіт свого таланту задля процвітання нашої країни.

 

Людмила Коваленко,

голова Верхньодніпровської районної організації

Профспілки працівників освіти і науки України,

член президії обласного комітету галузевої Профспілки,

депутат Верхньодніпровської районної ради

 

vrk_010517_P5245028

vrk_040517P5245064

vrk_020517P5245055

vrk_030517P5244971

vrk_050517P5244950