Шановні відвідувачі нашого Інтернет - сайту!

.....Вітаємо Вас і щиро дякуємо за виявлений інтерес до нашої організації. Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з найпотужніших у майже двохмільйонному профспілковому загалі освітян України.

.....Наш обласний комітет Профспілки опікується проблемами правового, соціально – економічного захисту членів профспілки, сприяє задоволенню їх духовних та культурних інтересів, організовує контроль за втіленням в галузі відповідних законів та законодавчих актів. Значна увага приділяється оздоровленню працівників, студентів, членів їх сімей.

.....Будемо раді, якщо інформація нашого сайту стане Вам у пригоді, допоможе вирішити назрілі питання. Закликаємо членів Профспілки до єдності та співпраці і запевняємо, що обласний комітет Профспілки завжди буде стояти на заваді порушень ваших прав і свобод.

Президія обкому Профспілки

Нове у фотоальбомі

Анонси

Вісті з профорганізацій

Профспілковий гімн

Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Контакти

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України

49000, м. Дніпро,

просп. Д. Яворницького, 93

Тел./факс: (056) 744-58-55

E-mail: profspilka.dnepr@ua.fm

Пошук

Друкe-mail

v-00150317P1080587Особливу роль у здійсненні захисту трудових прав і соціально-економічних інтересів членів профспілки відіграють первинні профспілкові організації. Саме на рівні первинки реалізується мотиваційний аспект профспілкового членства, розв’язуються проблеми свідомого визначення працівників свого ставлення до перебування в профспілці. „Сильна первинка – сильна профспілка!” – це сучасний профспілковий девіз.

У 2017 році, проголошеному Федерацією профспілок України Роком первинної профспілкової організації, Верхньодніпровський районний комітет Профспілки працівників освіти і науки України спрямовує свою діяльність на виконання подвійного завдання. По-перше, - це надання первинкам максимальної практичної допомоги у захисті прав та інтересів освітян, допомоги організаційної, правової, методичної, інформаційної і матеріальної для підвищення ефективності роботи та авторитету кожної первинної профспілкової організації установ і закладів освіти району. По-друге, ми ставимо за мету активізувати роботу самих первинних профорганізацій, щоб рядові члени профспілки реально відчули, що профспілка є, діє і здатна допомагати людям.

З метою посилення мотивації профспілкового членства, зміцнення профспілкової єдності, поширення кращого досвіду профспілкової роботи районним комітетом Профспілки проводився огляд-конкурс на кращу первинну профспілкову організацію навчального закладу району, переможцями якого визнані первинні профорганізації КЗ «Дніпровська СЗБШ І-ІІІ ст.» (голова профкому Ю.П.Зінченко), КЗ «Верхівцевський НВК «СЗШ №1-ДНЗ» (голова профкому К.С.Міхєєва), КЗ «Ганнівський НВК «СЗШ-ДНЗ» (голова профкому Л.М.Шевченко), КЗ «Першотравенська СЗШ І-ІІ ст.» (голова профкому Л.М.Яковенко), КЗ «Андріївська НСЗШ І-ІІ ст.» (голова профкому Я.Є.Палій).

Очільники цих профорганізацій презентували свій досвід статутної профспілкової діяльності і на обласному галузевому огляді-конкурсі, де також вибороли почесні нагороди переможця (Дніпровська СЗБШ) та активних учасників (Верхівцевський НВК, Ганнівський НВК, Андріївська НСЗШ, Першотравенська СЗШ). А молоді голови профкомів КЗ «Верхівцевський НВК «СЗШ №1-ДНЗ» Міхєєва К.С., КЗ «Першотравенська СЗШ І-ІІ ст.» Яковенко Л.М., КЗ «Андріївська НСЗШ І-ІІ ст.» Палій Я.Є. стали ще й переможцями обласного міжгалузевого огляду-конкурсу «Молодий профспілковий лідер року».

На спільному засіданні колегії відділу освіти райдержадміністрації та пленуму районного комітету Профспілки за дорученням голови обкому галузевої Профспілки Г.Бєлікової голова райкому Профспілки Л.Коваленко здійснила урочисте нагородження колег – переможців та активних учасників обласних профспілкових оглядів-конкурсів, висловивши велику вдячність головам профкомів за сумлінну творчу працю, активну профспілкову діяльність щодо захисту трудових, соціально-економічних прав та інтересів своїх колег, за те, що вони щодня дарують спілчанам свою щирість і людяність та завжди готові прийти їм на допомогу.

Реальні справи наших первинок отримали заслужені відзнаки. А за успіхами профкому – успіх усього колективу, бо профкоми домагаються створення таких умов праці, за яких кожен працівник міг би працювати і розвиватися як особистість, знаючи, що його права і свободи будуть непорушними. І дуже важливо, щоб у колективі відчувалася родинна атмосфера, де кожен готовий прийти на допомогу ближньому в будь-якій складній ситуації.

Президія районного комітету освітянської Профспілки щиросердно вітає профспілкові колективи Дніпровської СЗБШ, Верхівцевського НВК, Ганнівського НВК, Першотравенської СЗШ, Андріївської НСЗШ та їх профспілкових лідерів із заслуженими нагородами! Зичимо освітянам–спілчанам міцного здоров’я, творчого щастя, дружньої підтримки, особистого благополуччя і наступних профспілкових перемог.

Людмила Коваленко,

голова Верхньодніпровської районної організації

Профспілки працівників освіти і науки України,

член президії обласного комітету галузевої Профспілки

 

v-01150317P1080577

v-02150317P1080583

vp_050317_P1080585