Шановні відвідувачі нашого Інтернет - сайту!

.....Вітаємо Вас і щиро дякуємо за виявлений інтерес до нашої організації. Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з найпотужніших у майже двохмільйонному профспілковому загалі освітян України.

.....Наш обласний комітет Профспілки опікується проблемами правового, соціально – економічного захисту членів профспілки, сприяє задоволенню їх духовних та культурних інтересів, організовує контроль за втіленням в галузі відповідних законів та законодавчих актів. Значна увага приділяється оздоровленню працівників, студентів, членів їх сімей.

.....Будемо раді, якщо інформація нашого сайту стане Вам у пригоді, допоможе вирішити назрілі питання. Закликаємо членів Профспілки до єдності та співпраці і запевняємо, що обласний комітет Профспілки завжди буде стояти на заваді порушень ваших прав і свобод.

Президія обкому Профспілки

Нове у фотоальбомі

Анонси

Вісті з профорганізацій

Профспілковий гімн

Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Контакти

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України

49000, м. Дніпро,

просп. Д. Яворницького, 93

Тел./факс: (056) 744-58-55

E-mail: profspilka.dnepr@ua.fm

Пошук

Друкe-mail

_001016104033«Один раз у рік, у найпрекраснішу пору, коли шелестить падолистом осінь, коли у лузі снує мереживо бабиного літа, а над землею пломеніють різнобарвні квіти, приходить свято – День працівників освіти !»- саме такими словами розпочато вітання ветеранів педагогічної праці. На урочистий прийом головою Криворізької районної ради Віталієм Володимировичем Яценком запрошено кращих освітян – ветеранів педагогічної ниви від кожної сільської та селищної ради району.

«Зустріч із освітянами – це завжди хвилююча і відповідальна мить, адже не кожна людина здатна вкладати у дитячі душі часточку себе,- зазначив голова районної ради, вітаючи педагогів. – Труд Ваш – неоціненний, Ваші слова та вчинки продовжують життя у багатьох поколіннях! Плоди зусиль педагога проростають крізь роки, і сьогодні за Вашу віддану працю ми з вдячністю доземно Вам вклоняємось»

За багаторічну плідну працю, вагомий внесок у розвиток освітньої галузі району присутні нагороджені грамотами Криворізької районної ради.

З вітальними словами до освітян звернулися голова профспілкової організації освітян Криворізького району Неля Зарайська, яка подякувала присутнім за їх працю, передала вітання від обласного комітету Профспілки та всіх освітян району. Також Н.М.Зарайська вручила вітальну листівку та подарунок від обкому Профспілки Р.С.Гайдуковій, яка більше 20 років очолювала районну профспілкову організацію.

Вітання освітянам та слова вдячності звучали і від заступника голови районної ради З.Г.Загородніх та радника голови районної ради С.Б.Терентьєва.

У колі друзів, за гостинним столом освітяни мали змогу поспілкуватися один з одним, також обговорити розвиток освіти на сучасному етапі, торкнулися і нагальних проблем сьогодення: оптимізації, опорних шкіл тощо. «Реформи повинні бути розумними і виваженими,»– ось головна думка педагогів, людей, які творили історію нашого району.

Багато спогадів, мудрих порад почули присутні від Валентини Петрівни Лісовської та Раїси Степанівни Гайдукової, які багато років поспіль очолювали відділ освіти та райком Профспілки.

Урочистості добігали кінця. Шквал емоцій, довгождана зустріч, музичний супровід - все це надовго запам»ятається присутнім!

Завдяки вам, педагоги, світ повниться добром і красою. Ви даруєте мету, прагнення знань, відчуття прекрасного. Отже, як чудово, що на світі є ви, шановні освітяни!

Голова райкому Профспілки Неля Зарайська

krk_0110164033