Шановні відвідувачі нашого Інтернет - сайту!

.....Вітаємо Вас і щиро дякуємо за виявлений інтерес до нашої організації. Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з найпотужніших у майже двохмільйонному профспілковому загалі освітян України.

.....Наш обласний комітет Профспілки опікується проблемами правового, соціально – економічного захисту членів профспілки, сприяє задоволенню їх духовних та культурних інтересів, організовує контроль за втіленням в галузі відповідних законів та законодавчих актів. Значна увага приділяється оздоровленню працівників, студентів, членів їх сімей.

.....Будемо раді, якщо інформація нашого сайту стане Вам у пригоді, допоможе вирішити назрілі питання. Закликаємо членів Профспілки до єдності та співпраці і запевняємо, що обласний комітет Профспілки завжди буде стояти на заваді порушень ваших прав і свобод.

Президія обкому Профспілки

Нове у фотоальбомі

Анонси

Вісті з профорганізацій

Профспілковий гімн

Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Контакти

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України

49000, м. Дніпро,

просп. Д. Яворницького, 93

Тел./факс: (056) 744-58-55

E-mail: profspilka.dnepr@ua.fm

Пошук

Друкe-mail

Resize_of_23.25Напередодні свята «Останнього дзвоника» голова та члени президії Верхньодніпровського районного комітету Профспілки працівників освіти і науки України взяли активну участь у підготовленому відділом освіти Верхньодніпровської райдержадміністрації та районним методичним кабінетом традиційному районному фестивалі «Травневий зорепад», під час якого в різних номінаціях вшановуються переможці районних, обласних та Всеукраїнських олімпіад, творчих конкурсів, спортивних змагань серед учнівських і педагогічних колективів середніх загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів району.

Першою номінацією свята по праву була номінація «Творча родина». Нагороджені в ній сім′ї підтвердили істину «Творча родина – талановита дитина». Подяки батькам за гідне виховання їхніх обдарованих дітей вручали голова Верхньодніпровської районної ради А.В.Кравченко та начальник відділу освіти райдержадміністрації Н.Ф.Ходос.

Переможців у номінаціях «Гордість Верхньодніпровщини» та «Всебічна обдарованість» привітала заступник начальника відділу освіти райдержадміністрації Н.М.Голтвянська. Це – учні, які стали призерами ІІІ обласного етапу Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів. Високі досягнення учнів у мовно-літературних конкурсах, творчих конкурсах, спортивних змаганнях не залишилися також без уваги. Всі вони були нагороджені у відповідних номінаціях.

Вперше у цьому році на фестивалі «Травневий зорепад» вітали найменших переможців – учнів 3 та 4 класів. Завідуюча районним методичним кабінетом К.В.Цимбаліст вручила дипломи тремтячим від хвилювання маленьким зірочкам.

Переможцями в номінації «Керівник – лідер» стали директор КЗ «Верхньодніпровська СЗШ №5 І-ІІІ ст.» Н.С.Аністратенко та директор КЗ «Пушкарівська СЗШ І-ІІІ ст.», член президії районного комітету Профспілки В.В.Забігай. Очолювані цими педагогами навчальні заклади за результатами ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад з навчальних та спеціальних дисциплін мають найвищий рейтинг серед міських та сільських закладів освіти району. Окремо був відзначений у цій номінації директор КЗ «Дніпровська СЗБШ І-ІІІ ст.», Заслужений учитель України А.Х.Ляшенко, учні якого кілька років поспіль мають вагомі здобутки на ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських олімпіад. У 2016 році 5 учнів Дніпровської СЗБШ є призерами ІІІ етапу, з них четверо – учні Андрія Хомича.

Особливе місце належало номінації «Учитель – майстер», бо хто ж, як не творчий учитель виплекав творчого учня. Почесне місце в цій номінації посіли вчителі, керівники гуртків позашкільних навчальних закладів, учні та вихованці яких мають значні досягнення на обласному та Всеукраїнському рівні. Вітала найкращих Л.М.Коваленко, голова районної організації Профспілки працівників освіти і науки України, депутат Верхньодніпровської районної ради.

У номінації «Учень року – 2016» перемогу здобули троє найкращих з 11 кращих учнів району: учениця 11 класу КЗ «Верхньодніпровська СШ №1 з поглибленим вивченням іноземних мов І-ІІІ ст.» Наталія Закалюжна, учениця 11 класу КЗ «Верхньодніпровська СЗШ №5 І-ІІІ ст.» Катерина Стойкова та учень 9 класу КЗ «Дніпровська СЗБШ І-ІІІ ст.» Данило Святковський. Сертифікати переможцям вручила Н.Ф.Ходос, начальник відділу освіти райдержадміністрації.

Провідний спеціаліст з питань працевлаштування відділу надання соціальних послуг Верхньодніпровського районного центру зайнятості Т.М.Абраменко привітала всіх присутніх зі святом знань і талантів та вручила директору КЗ «Верхівцевський НВК «СЗШ №1-ДНЗ» Л.Ф.Воронцовій подарунок за плідну співпрацю.

Фестиваль «Травневий зорепад-2016» продемонстрував високий інтелектуально-творчий потенціал учнів та педагогів-спілчан Верхньодніпровщини, впевнив, що ми ростимо талановиту молодь, яка вплете у національний вінок цвіт свого таланту та поповнить ряди української еліти.

Людмила Коваленко,

голова Верхньодніпровської районної організації

Профспілки працівників освіти і науки України,

член президії обласного комітету Профспілки,

депутат Верхньодніпровської районної ради

7.25

13.25

17.25

18.25