Шановні відвідувачі нашого Інтернет - сайту!

.....Вітаємо Вас і щиро дякуємо за виявлений інтерес до нашої організації. Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з найпотужніших у майже двохмільйонному профспілковому загалі освітян України.

.....Наш обласний комітет Профспілки опікується проблемами правового, соціально – економічного захисту членів профспілки, сприяє задоволенню їх духовних та культурних інтересів, організовує контроль за втіленням в галузі відповідних законів та законодавчих актів. Значна увага приділяється оздоровленню працівників, студентів, членів їх сімей.

.....Будемо раді, якщо інформація нашого сайту стане Вам у пригоді, допоможе вирішити назрілі питання. Закликаємо членів Профспілки до єдності та співпраці і запевняємо, що обласний комітет Профспілки завжди буде стояти на заваді порушень ваших прав і свобод.

Президія обкому Профспілки

Нове у фотоальбомі

Анонси

Вісті з профорганізацій

Профспілковий гімн

Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Контакти

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України

49000, м. Дніпро,

просп. Д. Яворницького, 93

Тел./факс: (056) 744-58-55

E-mail: profspilka.dnepr@ua.fm

Пошук

Друкe-mail

vp_0005168976Напередодні Міжнародного дня захисту дітей у Верхньодніпровському Палаці дитячої та юнацької творчості з успіхом пройшов щорічний традиційний районний фестиваль дошкільної дитячої творчості «Перлинки Верхньодніпровщини», в якому взяли участь члени президії Верхньодніпровського районного комітету Профспілки працівників освіти і науки України.

В яскравому фестивальному дійстві виступили педагоги та вихованці Верхньодніпровських комунальних дошкільних навчальних закладів №№1,3,4,7,8, Верхівцевського дошкільного навчального закладу та КЗ «Ганнівський навчально-виховний комплекс «Середня загальноосвітня школа – дошкільний навчальний заклад».

Фестиваль об’єднав творчим спілкуванням дошкільнят, працівників освіти-спілчан, батьків, бабусь і дідусів дітлахів, представників районних органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, профспілкових активістів та приватних підприємців, перетворившись на свято дитячої та дорослої радості. Барвистим віночком з веселих мелодій і запальних танців стали виступи дошкільнят. Динамічне музично-театралізоване казкове дійство з колоритними костюмами та декораціями, артистично створене дітьми та працівниками дитсадків на сцені, супроводжувалося феєрією усмішок, вигуками підтримки та шквалом аплодисментів у глядачів.

Почесні гості фестивалю голова Верхньодніпровської районної державної адміністрації О.Б.Ковальчук, помічник-консультант народного депутата України О.Ю.Кришина І.В.Пілявець, начальник відділу освіти райдержадміністрації Н.Ф.Ходос, голова Верхньодніпровської районної організації освітянської Профспілки, депутат районної ради Л.М.Коваленко, заступник Верхньодніпровського міського голови В.М.Чумаченко, заступник Верхівцевського міського голови О.О.Кучеренко подякували завідуючих, вихователів, музичних керівників, кастелянок і всіх інших працівників дошкільних навчальних закладів району за відчутний внесок у запровадження сучасних інноваційних підходів в організації навчально-виховного процесу дошкільної освіти, материнську турботу про творчий розвиток малюків, створення сприятливого мікроклімату в трудових колективах для сумлінної творчої праці, а батькам – за тісну співпрацю і підтримку педагогів у формуванні в дітей естетичної культури та розвитку їх творчих умінь і навичок.

Завершилося свято чудовим настроєм у всіх учасників фестивалю, задоволеними усмішками на обличчях малечі й освітян від отриманих позитивних емоцій, пам′ятних подарунків та солодощів, якісного результату колективної творчої справи.

Сімнадцять років поспіль «Перлинки Верхньодніпровщини» відкривають юні обдарування району, які в майбутньому обов'язково поповнять ряди української зіркової еліти. Висловлюємо щиру вдячність автору цього чудового проекту – методисту районного методичного кабінету відділу освіти райдержадміністрації Л.І.Желонкіній та зичимо всім причетним до долі Дитинства спілчанам міцного здоров’я, успішності й переможності, миру і злагоди, добра і благополуччя, родинного тепла і затишку.

 

Людмила Коваленко,

голова Верхньодніпровської районної організації

Профспілки працівників освіти і науки України,

член президії обласного комітету Профспілки,

депутат Верхньодніпровської районної ради

vp_010516_8937

vp_020516_9013

vp_030516_8858vp_0405168976

vp_0605168602