Шановні відвідувачі нашого Інтернет - сайту!

.....Вітаємо Вас і щиро дякуємо за виявлений інтерес до нашої організації. Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з найпотужніших у майже двохмільйонному профспілковому загалі освітян України.

.....Наш обласний комітет Профспілки опікується проблемами правового, соціально – економічного захисту членів профспілки, сприяє задоволенню їх духовних та культурних інтересів, організовує контроль за втіленням в галузі відповідних законів та законодавчих актів. Значна увага приділяється оздоровленню працівників, студентів, членів їх сімей.

.....Будемо раді, якщо інформація нашого сайту стане Вам у пригоді, допоможе вирішити назрілі питання. Закликаємо членів Профспілки до єдності та співпраці і запевняємо, що обласний комітет Профспілки завжди буде стояти на заваді порушень ваших прав і свобод.

Президія обкому Профспілки

Нове у фотоальбомі

Анонси

Вісті з профорганізацій

Профспілковий гімн

Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Контакти

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України

49000, м. Дніпро,

просп. Д. Яворницького, 93

Тел./факс: (056) 744-58-55

E-mail: profspilka.dnepr@ua.fm

Пошук

Друкe-mail

DSC_0037Одним із програмних завдань Основних напрямів діяльності Межівської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України на 2016 рік є сприяння духовному розвитку, фізичному вдосконаленню, творчій самореалізації та оздоровленню членів профспілки працівників освіти.

«Спорт! Краса! Здоров'я!» - саме таке гасло 13 квітня 2016 року зібрало членів профспілок працівників освіти Межівщини під дахом Дитячо-юнацької спортивної школи з трьох видів спорту: волейболу, шахів, шашок та змагань «Веселі старти».

Перша спартакіада , ініційовано головою Межівської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України Матюхіною Л.І., стала не очікувано масштабною і феєричною подією в житті освітян. На урочистому відкритті спартакіади був піднятий прапор змагань, Лариса Іванівна Матюхіна побажала колегам міцного здоров´я й весняної бадьорості, радості й задоволення від спілкування, творчої наснаги, вдалих стартів і відмінних результатів.

В спартакіаді взяло участь близько 150 працівників навчально-виховних закладів освіти Межівського району, було представлено : 9 волейбольних команд, 14 команд – учасниць змагань «Веселі старти», за першість у шахах змагалося 10 жінок і 10 чоловіків. Призові місця у змагання із шашок виборювали 10 жінок і 10 чоловіків. Неймовірна підтримка вболівальників, шквал емоцій, заряд позитиву – у переповненому залі не було місця байдужості.

Переможцем змагань з волейболу в Спартакіаді-2016 року стала команда Новопавлівської СЗШ № 2 (капітан команди Канівець В.В.), друге місце зайняла команда Зорянської СЗШ (капітан команди Захарій Л.С. ), почесне трете місце посіла команда Межівської СЗШ № 1 (капітан команди Козак Ю.В. ), четвертою у загальнокомандному заліку стала команда відділу освіти Межівської РДА(капітан команди Загребельна А.В.)

Всі змагання з видів спорту обслуговували тренери-викладачі, члени профспілки Межівської ДЮСШ.

Переможці та призери змагань були нагороджені спортивним Кубком, спортивними медалями, диплома ми та грамотами Межівської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Спорт – це здоров'я, здоров'я – це краса. Учасники змагань поєднали ці складові і подолали вікові бар’єри, додавши власний інгредієнт – вічну молодість у душах освітян, тому бажаємо усім нових здобутків та перемог, адже такі заходи не тільки дають змогу визначити кращих, згуртувати освітянські колективи в спільній справі, а й пропагувати здоровий спосіб життя.

Член президії Межівської

районної організації Профспілки

працівників освіти і науки України

Ткаченко Г.М.

mc_010416_0401

mc_020416_0340

mc_0304160068

mc_040416_0516