Шановні відвідувачі нашого Інтернет - сайту!

.....Вітаємо Вас і щиро дякуємо за виявлений інтерес до нашої організації. Дніпропетровська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки є однією з найпотужніших у майже двохмільйонному профспілковому загалі освітян України.

.....Наш обласний комітет Профспілки опікується проблемами правового, соціально – економічного захисту членів профспілки, сприяє задоволенню їх духовних та культурних інтересів, організовує контроль за втіленням в галузі відповідних законів та законодавчих актів. Значна увага приділяється оздоровленню працівників, студентів, членів їх сімей.

.....Будемо раді, якщо інформація нашого сайту стане Вам у пригоді, допоможе вирішити назрілі питання. Закликаємо членів Профспілки до єдності та співпраці і запевняємо, що обласний комітет Профспілки завжди буде стояти на заваді порушень ваших прав і свобод.

Президія обкому Профспілки

Нове у фотоальбомі

Анонси

Вісті з профорганізацій

Профспілковий гімн

Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Контакти

Дніпропетровський обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України

49000, м. Дніпро,

просп. Д. Яворницького, 93

Тел./факс: (056) 744-58-55

E-mail: profspilka.dnepr@ua.fm

Пошук

Друкe-mail

MC_001015f6-Nf0xM1В колосках, снігу і жовтім листі, у квітках і вранішній росі

Закохалась молодість в дитинство, заховалась в травах і весні.

Ти мене відкритими дверима запросила в храм добра і знань,

Наша школо, лагідна і мила, моя радість і моя печаль.

…Рідна школа! Це дорогий і близький дім для кожного, хто навчався. Цей дім навіки залишається в пам'яті, адже тут промайнули найкращі роки життя. Навіть через багато років, дивний промінь торкається наших душ і очей, коли згадуємо школу, а особливо вчителів – вимогливих і по-батьківськи добрих.

9 вересня у селі Слов’янка Межівського району пройшли урочистості присвячені ювілею Слав’янської СЗШ І-ІІІ ст.

Відбулася урочиста лінійка біля рідної школи, діти привітали всіх присутніх хлібом-сіллю та піснею «Ласкаво просимо», а потім гостинно запросили на екскурсію по таким знайомим коридорам та класам.

Як завжди, до школи зі щирими та теплими словами завітало багато гостей: голова Межівської районної державної адміністрації В.І.Гребцов, голова Межівської районної ради П.О.Халемендик, начальник відділу освіти Межівської райдержадміністрації О.О.Литвиненко, голова райкому Профспілки працівників освіти та науки України Л.І.Матюхіна, методисти відділу освіти Н.І.Жовнір, О.І.Бугайов, Л.І.Іванисенко, Л.В.Фалько, а також випускники всіх років, вчителі-пенсіонери, жителі села Слов’янки.

За вагомий внесок у розбудову незалежної України, впровадження новітніх освітніх технологій у навчально-виховний процес спільною грамотою відділу освіти Межівської райдержадміністрації та райкому Профспілки працівників освіти і науки України нагороджено педагогічний колектив Слав’янської СЗШ I-III ст. Голова райкому Профспілки працівників освіти і науки України Матюхіна Л.І. вручила сертифікат на грошову премію. Грамотою відділу освіти Межівської РДА за ініціативність, сумлінну та творчу працю нагороджено директора школи Валерія Миколайовича Коротуна.

Дитячий та педагогічний колективи підготували святковий концерт, який пролетів як одна мить.

Голова Межівського райкому Профспілки Л.І. Матюхіна

MC_011015pU5Lj

MC_021015_Om2GfmkDAx0VC_031015yiDvLvm_tHg

MC_0410157HvY9EL0jtM

MC_051015zQ1PeEv